Atsakymai

  1. 5

    As atsiskaitineju tik grynaisiais. Jei naudoji kortele, tai Pasaulio Vyriausybe gali visus tavo atsiskaitymus susekti. Be to dar gali suzinoti saskaitos numeri ir nepastebimai nuskaiciuoti po 0,000001 cento pvz ar pan. ir per dideli laika nuo daug saskaitu susidaro nemenka suma. Man draugas kompiuteristas pasakojo. Sako jau daug kam taip buvo. Geriau atsargiau su tom kortelem...

    Anonimas

  2. 4

    Aš tai taip ir kitaip. Bet kortele sakyčiau patogiau.

    Deimax

  3. 4

    Aš turiu ir grynųjų, bet dažniausiai atsiskaitau kortele. Taip jau įpratau, nes dažniausiai maisto perkam praktiškai savaitei, tai nemažai pinigų išleidžiam iš karto ir reikia todėl papildomai nusiimti, tai geriau jau kortele. Kadangi gyvenu Vilniuje, tai mokėti kortele nėra problemų. O dėl tų nuskaitymų, kaip rašė anonimas, ir aš girdėjau, bet dar kažkaip manęs tai nelabai gąsdina:)

    elegancija

  4. 4

    jei būtu visos parduotuvės kuriose galima atsiskaityti kortele,tai grynųjų pinigų net nesinešiočiau:))))bet labai gaila,pas mus tik viena parduotuvė kurioje galima atsiskaityti kortele ir tai išsigelbėjimas,kai neturi grynų pinigų:)
    visur kur galima atsiskaitinėti kortele atsiskaitinėju dažniausiai kortele.:)))))

    staponkute

  5. 3
  6. 3
  7. 3

    kaip kada kartais grynaisiais kartais kortele!

    cindy

  8. 3
  9. 3

    As irgi dazniausiai atsiskaitau kortele, nes taip pinigeliu maziau isleidziu, bet visada ir grynuju koki simtuka issiimu, kad butu taloneliams transportui ar kokiai darzovei turgelyje nusipirkt, galu gale ir ledu silta diena norisi kioskelyje nusipirkt, kur korteles nepakisi.

    Agne

  10. 3

    Visaip ir grynais ir kortele :)

    sarbal