• 17ats.

    Ar gerai, jei mano mažiukė paguldyta ant šoniuko po kelių minučių apsiverčia ant nugaros?

    Kai aš tik ją paguldau ant šono, ji tuoj pat atsiverčia ant nugaros ir toliau sau miega. Ar reikėtų ją kaip nors paramstyti, kad neatsiverstų? Ar gerai, kad ji miega tik ant nugaros? Galvą sukinėja į abi puses...

    IrmaMiegutisĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    Ašku gerai,ji jūk auga ir stiprėja.

    Deimax

  2. 2

    manyciau kad normalu aisku ziurint kiek jusu maziukui laiko

    LINOS

  3. 2

    vaikas miega taip kaip jam patogiau, maniskis visa nakti vartosi, kol randa tinkamiausia poza:) nieko cia blogo

    erika1984

  4. 2

    O kas cia negero? Mano ir tokio amziaus asiversdavo, o keturiumen is vis net kelis kart nuo sono ant nugaros ir vel ant sonio, tai net negalejau vienopalikt, o i kita puse pradejoverstis penkiu men. Sveikas vaikas,viskas gerai. :)

    gitaniux

  5. 2

    Nieko blogo, mano sunelis kol buvo visai mazas irgi labai mego miegoti ant nugaryte, dabar jau daugiau ant soniuku miega.

    Indruke

  6. 2

    Tikrai ramstyti nereikia:) Nebent pastebėtum, kad ilgiau galvytę į vieną pusę pasukusi miega arba išplinka ta pusė plaukučių, tada reikėtų sunerimti. Nes gali galvytė formuotis ovalo formos, todėl reikėtų daugiau į tai dėmesį kreipti. Man netgi gyd. sakė, kad norint kad vaikutis daugiau sukiotų galvą, reikia jam toj pusėj pakabinti juodą spalvą, tada vaikutis nuo jos nusisuka į kitą pusę. Tai čia dėl pačios galvos sukiojimo. O dėl miego, tikrai nepergyvenk:)

    elegancija

  7. 2

    Tikrai nematau nieko blogo tame. Vaikutis pats pasirenka miegojimo pozą, svarbu, kad galvytę sukinėja. Mano praktiškai nuo pirmų dienų ant nugaros vis aatsivertusi miegojo. Taip pat kaip pas tave, Irma. Ir dabar daugiau ant nugaros miega, rankas atmetusi. Be to, dar dabar, nuo kokių 8,5 mėn. įsigudrina ant pilvo miegoti. Būna, paguldau ant šono, o ji ir vėl ant pilvo - užpakaliuką atstato, rankas po galva pasikiša. Seku jos miegelį, bet ji vėliau persiverčia kaip nori. Tai kad ir tavo yra pasirenka jai geriausią pozą:) Pabandyk dieną guldant miegoti daugiau užpakaliuką išriesti, kad ilgiau ant šono pagulėtų:)

    elegancija

  8. 2

    Sveikiausia kudikiui miegot ant nugarytes.Bent jau pirmaisiais menesiais.
    Maniskiui jau 5,tai jis jau miegojimo pozas daug kartu per nakti pakeicia;)
    Nemanau,kad verta nerimaut;))

    rimrem

  9. 1

    Skaiciau, kad kaip tik mazus kudikelius reikia migdyti ant nugarytes, tada jiems saugiausia.. pradzioj ir as migdziau ant soniuko, o rasdavau mieganti ant nugarytes..

    Jurgita311

  10. 1

    na jei jau pati juda tai aisku gerai...juk negules kaip zaislas visada vienoj pozoj...

    daina