• 27ats.

    Ar esate užgavusios savo vaikus?

    Jau antrą kartą per 4metus.užgaunu savo vaiką.Manau kažkada senai esu rašiusi kai supykusi mečiau sriubinį šaukštą į lėkštę,atskilo šukė ir kaip tai pataikė į vaiko viršugalvį.Buvau šoke,nes pradėjo švirkšti kraujas.Prieš mėnesį pas mane svečiavosi didesnių vaikų,jie siautė,o aš indus plovus apsisukau ir pritrenkiau savo vaiką prie metalinės spintelės kampo,atsirado mėlynė akies kampe.

    emiliukasSu vaikaisĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    Esu netycia keldama leliuka stuktelejus jo galvyte, buvo daug verksmo, bliovem abudu su asarom, vyras nezinojo, kuri pirma ramint ir guost :)

    Manau, tokiu "netyciuku" per gyvenima bus tikrai ne vienas, tik geriau, kad butu kuo maziau kraujo... :D

    Vita_321

  2. 2

    esu pora kartu sunu netycia pastumusi ir pervertusi ant zemes, cia del mano skubejimo. Bet taip baisiai dar nepasitaike kaip jusu atveju

    Sarunas

  3. 2

    ji pati uzsigauna , nes lekia skuba;) as dar nesu uzgavusi;)

    ragana2

  4. 2

    Esu privėrusi durimis pirštukus, net dabar susinervinu, kai prisimenu. :(

    marcipana

  5. 2

    esu tamsoje ejusi su vaiku ant ranku ir netycia atsitrenkusi i siena, tai vaikuciui biski kliuvo, bet zymiu jokiu neliko. o antra karta lipau namuose vu vaiku ant ranku ir nukritau ant laiptu, issinarinau koja, o maziuka islaikiau sveika tik labai isgasdinau.

    wiktoriuke

  6. 2

    aronas,kantrybės man užtenka,kad ir kaip mane įsiutintų,tai gal daugiau nelaimė/atsitiktinumas.tarkim pastarajį kartą aš galvojau vaikas kambaryje ir pasisukus priplojau.Juk ne specialiai,tiesiog atsitiktinumas,nors faktas užgavau.

    emiliukas

  7. 1

    Esu,ar ant kojos uzminu,ar susiduriam siauram praejime.Bet be kraujo.

    grirute

  8. 1

    Ačiū dievui mums tokių nelaimių nebuvo.Mums du metukai,saugau kaip savo akį,savo vaiką...

    vitalijus

  9. 1

    na,pastumus netycia buvau ne karta,galvoji kad vaikas ten,sukies o jis tau uz nugaros,na buvo ir per mano neatsarguma keli dalykai,bet nelabai noris prisimint,aisku ne pati uzgavus,bet del mano kaltes

    Aksana

  10. 1

    esu uzgavus netycia,esu pirstuka prispaudus, net nemaciau,kaip spejo ikisti i tarpdury, bet kadangi letai uzdarinejau, tai pamelynavo, bet nieko blogo nenutiko-praejo...jokiu saukstu nemetau,ir melyniu nuo manes neturejo,na isskyrus pirstuka.. kuo daugiau saugau as ja, tuo labiau tada ne ji pati o as padarau.. bet tycia neesu nieko padarius..

    bantukas