Atsakymai

  1. 3

    Jei yra klaidų ankstesniame vadovavime, ar kokia nuostolinga veikla ,visą tai teks išsiaiškinti savarankiškai, nes jei jos išlįs tik po pusmečio ,teks pačiai ir atsakomybė, kad nešalinot savam laike o tesėt darbą toliau.žodžiu už ką liksite aysakinga ir isipareigojusį ,viskas pril\klausys nuo jūsų įžvalgumo ir sugebėjimų daryt pertvarką ,bei sažiningumo vadovaujant.

    Anonimas

  2. 1

    Prisiimsi. Jei jus tikrins mokesčių inspekcija, sodra, fntt ar dar kas nors ir tikrins laiką, kai tavęs nebuvo, tai dokumentus reikės tau surinkti ir aiškinti, kodėl buvo padaryta vienaip ar kitaip..

    Dziungarija

  3. 1

    reiks atsakyti už kitų vadovų paliktas klaidas, turėtų jums paaiškinti ar nėra padaryta kokių aferų, nes draugė ėjo vadovauti, tai labai vargo su padarytais nuostoliais ir skolomis kitos direktorės, o ta išėjo iš darbo apsivogusi ir liko nepakaltinama, daug nervų kainuos, bet dirbti galima, kaip ir Millena rašo, kad viskas priklauso nuo įžvalgumo ir sąžiningumo. Linkiu tik sėkmės

    vinipukas

  4. 1

    teks prisiimti atsakomybe ir uz kitu direktoriu klaidas.

    Lulu

  5. 1

    Ispradziu kaip priimti direktores pareigas,patikrink visus poperius,paziurek ar viskas tvarkoj,tada gali pradeti dirbti ir ta gali kazkas islysti ir po poros metu,todel rizika yra visada ir reikes atsakineti jums.

    Anonimas

  6. 1

    pritariu wiktoriukai,vistiek budama direktore turesi atsakyt ir istaisyt buvusi direktoriu klaidas,turesi aiskintis,stengtis viska istaisyti,nebent jei tau paliks viska idealiai sutvarke.

    marinaaa

  7. 1

    as manau kad turesi atsakyti uz kai kuriuos reikalus, jei tau dirbant islys kazkas ko nepadare ar padare blogai kitas direktorius, to padarinius turesi spresti tu. juk niekas neieskos buvusiu direktoriu. aisku labai daug viskas priklauso nuo darbo pobudzio.

    wiktoriuke

  8. 1

    nepriisimsi jokios atsakomybes,nauja direktore,nauji reikalai

    ruta26