• 11ats.

Atsakymai

  1. 3

    Manau kad turi jums kompensuoti už darželį.Bet kam jums vesti vaikus,jei nedirbate,visvien namie būnate.O pas mus darželyje,tiems kurie neišgalėdavo mokėt reikėdavo labai nedaug mokėti,ar iš viso nemokamai vesdavo.O dėl pašalpų,tai manau dar jums moka iš biržos pusę metų,jei atleido iš darbo.

    aidaS

  2. 2

    manau kad viskas ir pasalpos ir kompensacijso jums priklausys

    vejune

  3. 2

    manau darzelis reikalingas tam kad atsiradus darbui vel patekti i darzeli bus itin sudetinga.

    arcita

  4. 2

    Taip galit gauti soc.pasalpa,jeigu jusu pajamos vienam seimos nariui nevirsija 350 lt.Tada kai busit soc.remtini,gausit ir kompensacija uz darzeli 100%,reikes pristatit pazyma,apie soc.remtinuma.

    Jolka123

  5. 2

    na turetu moket puse metu iš birzos, manasis gauna.be to gal galetumet gauti už kiekviena šeimos nari po 315, nes pažystu pora šeimu kur gauna taip nes niekas nedirba, bet negaliu pasakyt ar jus gautumet

    IlonaP

  6. 1

    turi kompensuoti uz dazeli.gali tvarkytis kompensacija uz siluma ir priklausytu pasalpa seniunijoje

    nade

  7. 1

    ziurint kokias siai dienai gaunate pajamas is birzos, taciau kreipkites i socialini p. c. manau kad turetu priklausyti.

    ErikaP

  8. 1

    Darzelis nors ir tevai nedirba,reikalingas tam,kad vaikas tobuletu ir kad tevai bet kokiu momentu galetu isidarbinti.Kas cia per durnas isitikinimas,kad jeigu tevai nedirba,tai ir darzelis nereikalingas.

    Jolka123

  9. 1

    Pazystami abu nedirbo, o vaika i darzeli vesdavo ir del vietos ir kad vaikiukui butu sioks toks prasiblaskymas. Uz darzeli mokedavo tik jei neklysty 20 Lt visa kita kompensuodavo, gaudavo abu soc. pasalpas po 315 Lt ir uz vaika, kad sakydavo jog jiems menesiui iseina kazkur apie 1000 Lt pajamu nedirbant.

    Anonimas

  10. 1

    uz darzeli nekompensuoja, nebent dirbsi ir neuzteks pajamu iki skirto pragyvenimo lygio, tada suteiks pasalpa soc . ir duos kompensacija uz darzeli.

    Aurvile