Atsakymai

  1. 2

    Iš šiuo metu rodomų patinka lietuviškas serialas ''Moterys meluoja geriau''.Nekenčiu meksikietiškų serialų,kur tas pats per tą patį rodoma.Labai norėčiau pamatyti senai rodytą ''Vergę Izaurą'', ''Namelis prerijose'', ''Visos upės teka'', ''Kapitonas Tenkešas''.Va,šitie tai buvo tikri daugiaserijiniai filmai,kuriuos įdomu būtų žiūrėt ir žiūrėt...:)

    vitalijus

  2. 2

    man ir patinka tokie serialai kaip csi, kaulai, mentalistas, Kastlas. Reda jei tau patinka tokie serialai tai turetu sudominti ir Human taged (taikinys).

    wiktoriuke

  3. 2

    be namų negerai patiko, gal norėčiau, kad pakartotų, bet nelabai dabar turiu laiko žiūrėti.

    iinnggaa

  4. 2

    Is lietuvisku labai patinka Gimines. O is amerikietisku Nusivylusios namu seimininkes.

    Imbiere

  5. 2
  6. 2

    Patiko "Makleodo dukterys", noreciau paziuret dar karta, nes nuo pradzios ziurejau. Siaip is vaikystes.jaunystes kelis atsimenu, bet neivardinsiu, nes konkreciu neatsimenu pavadinimu. nors kazi ar dabar sudomintu, nes labai anksciau patiko "Karstis", kazkada kartojo, bandziau ziuret, bet visiskai nekabino... Tas pats ir su "Verge Izaura". Va, noreciau paziuret "Visos upes teka" :).
    Labai patinka "Nusivylusios namu seimininkes", "Mentalistas", "Kastlas", "Kaulai" ir pan. filmai-galeciau ziuret ir ziuret.

    reda83

  7. 2

    Siuo metu labai patinka Moterys meluoja geriau ir Nusivylusios namu seimininkes.Anksciau rodydavo Sexas ir miestas, gaila nebera to serialo.Dar patinka Sci majamis.

    kvapni_feja

  8. 2

    moterys meluoja geriau žiuriu ir norečiau kad visada ji rodytu, man labai patinka. ir dar buvo toks serijalas svetimas veidas , tai tas man labai patiko , toks šiek tiek kitoks nei visi. mažiau seilejimosi , daugiau pavojaus. idomus buvo.

    IlonaP

  9. 1
  10. 1

    dar pamirsau pamineti rusiska"brigada"..stai cia tai serialas,gaili pabaiga lb..

    axom