• 13ats.

    pdekit, kirpeja nudegino plaukus ir ju saknis?

    labai esu supykusi, nes turejau grazius plaukus,ir ilgus, tris metus nejau i jokia kirpykla kad tik atsiauginciau graziai,nedaziau, tad nutariau truputi pasisviesinti plaukus tad nuejau i kirpykla, ten paprasiau kad dazytu tik su tokiais dazais kurie neenkia plaukams, ji man sake kad yra tokie nauji kad nieko nekenkia, tad kai ji ma pradejo dazyti tai visa galva isdaze viskuom, tai kai pradejo man deginti oda, kad net klykiau,o isejus is kirpyklos visa galvos oda raudona ir tokiom plemem matosi kaip nudegimas, o kai kur net zaizdeles, net nezinau ka daryti ejau tikrai i gera kirpykla sumokejau 230euru, ir sitaip man padare. Rytoi eisiu i vaistine paklausti ka galiu padaryti kad atgauciau plauku saknis, mergaites patarkit labai bijau kad prades slinkti plaukai, ir gali nebeaugti,. Patarkit ka daryti

    sveturGrožis ir stiliusĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    nesuprantu kaip ji is taves dar pinigus paeme.

    viktorijaz

  2. 2

    reikejo pasakyt jai ir pinigu nemoket jokiais budais, tave nuskriaude o tu dar sumokejai. man irgi tai yra buve, kad kokia nemokša kirpeja pasitaiko. nesuprantu kaip jos gali dirbt dar tokiose atrodo geruose salonuose. ir kiek žinau dažant sruogomis tai net nedažo nuo pat šaknu , žodžiu nepasisekė tau. tikrai nueik i vaistine , ten buna geros kosmetikos , gal ka pasiulys. aš tai jau šaknis jai reikia padažyt tai namie dažau , man ramiau buna.

    IlonaP

  3. 2

    man ir taip buvo, pakeliau toki suma kirpyklojoj, aisku plauku man neatstae, bet perdaze o ta kirpeja atleido.

    daryk kauke kas savaite kiausiniai su melem mazdaug kokia valanda, kvapas nelabai, bet tikrai efektyvu.

    pazystu blondine, ji dazosi baltai kaip sniegas, kas savaite daro tokia kauke, plaukai greiciau auga ir pazeistus atgaivina ir atstato

    lolita24

  4. 2

    o kam mokejai pinigus?
    uz tokius dalykus, dar pati gali prisiteisti?
    as nebuciau davus ne cento!

    va del to ir bijau kirpyklu... ens apsitaiko net gerose, "prestizinese" kirpyklose tiokiu netiksu..

    Adri

  5. 2

    Oi jei man tai butu tai nezinau ka padariciau tokiai kirpejai net nemokeciau pinigu idijotei. Nueik i vaistine gal israsys tau koki tepaliuka ar kremuka.

    Anonimas

  6. 1

    O VARGE ;O as buciau nemokejusi ir dar toki skandala pakelusi,kad ji pati susimoketu uz mano gydyma ar vaistus.mama pasakjo,kad jai kai vestuvine sukuosena dare,norejo chemini pasidaryt tai nudegino labai.sake kuri laika vaiksciojo kaip vista ispesiota ir su trumpais plaukais,nes teko gerokai apkirpt..

    mylime

  7. 1

    gera kirpeja nekada neliecia galvos odos su dazais, palieka kelis milimetrus nedazytus, matyt papuolei pas nemokšą, tai tegu dabar atsako, reikia ir pacioms perspeti, kad galvos odos nedazytu, badyk nueiti pas ja ir parodyti ką ji padarė, siaubas kazkoks.

    vinipukas

  8. 1

    o kam mokejei?reikejo dar kokia direktore issikviest

    sandi

  9. 1

    arba dar geriau nueik pas daktare kad apžiuretu , išrašys ko butent reikia

    IlonaP

  10. 1

    Tikriausiai gavosi alergine reakcija tau. Tikekis kad nenudegino saknu, nes jeigu nudege tai prades slinkti kuokstais.Ir nezinia ar kas pades, nebent laikas, kol pats plaukas atigaus. Pasirodyk daktarui, o ne vaistinese tepaliuku ieskok. Kam mokejai pinigus??labai kvailai pasielgiai. Dar butum galejusi pati kazka issireikalauti is kirpyklos.

    kvapni_feja