Atsakymai

  1. 4

    ne nelašinau,o ir nepatartina,mes kai gimėm klausėm daktarės ar tikrai gydo tą slogytę pienukas.mums atsakė,kad ne,kad čia mamos prisigalvoja,na nežinau kiek čia tos tiesos.

    staponkute

  2. 2

    Mamos pienas slogos negydo ir nosies kraujagyslių nesutraukia. Motinos pienas gali sutirštinti nosies sekretą ar net pridžiūti ir dar labiau užkimšti nosį.

    mute

  3. 2

    niekad nelasinau,nes tai nera patartina.mamos pienas vaikucio nosyteje isdziusta,sekreta pasalinti dar sunkiau

    redusis

  4. 2

    As lasinau. Musu daktare labai patare taip daryti, nes sake, kad neseniai buvusi kazkokioje konferensijoje, tai sake, jog dabar vel nustatyta, kad pienas labai padeda vaikui nuo slogos ir kitu kvepavimo taku ligu :)

    Indruke

  5. 2

    nelasinau, nes kol maitinau neslogavo, profilaktiskai pravalydavau su Humerjuros vandeniu

    Gitana

  6. 2

    Lašinau ir aš, bet kažkaip nelabai padėjo. Nors kiekvieną kartą susirgus vėl iš naujo tai darau:) Sakoma, kad nerekomenduojama, bet liaudies išmintis ir receptai tikrai naudos duoda, tai kad visų iš eilės atmesti kaip netiklsingų, tikrai neverta:) O ar nori tai pabandyti, kiekvieno asmeninis reikalas. Žinau, kad viena pažįstama kūdikio sysiuką lašino į nosytę savo vyresnei dukrai, ir taip pagydė slogą:) Tai, kad kaip kas nori, kas ką žino, tas taip ir gydo. Juk net ir gydytojų rekomendacijos gydyti tą pačią ligą būna skirtingos:)

    elegancija

  7. 2

    As lasinau visiems savo vaikeliams savo piena i nosyte.Ir jiems tai padedavo.

    vilem

  8. 1

    Nelasinau,nes buvo didele sloga,gerai,kad tik viena syki.Pagelbejo juros vanduo.

    grirute

  9. 1
  10. 1