• 16ats.

    Ar besilaukiant nedingo noras myletis su vyru?Man dingo,o vyras galvoja,kad jis man nebereikalingas,ar po gimdymo vel bus viskas normaliai su santykiais?

    mamkaIntymuĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    Asmeninis gyvenimas bei išgyvenimai priklauso tik nuo mūsų pačių.Beje ir intymus pasaulis slypi tik mūsų pačių norais ar nenorais galvoje.Labai normalu kad jie tai atslūgsta ,tai vėl sugrįžta.
    Atėjus vaikeliui į pasaulį, ir su dideliais geismais,ar norais intymus gyvenimas dažniausiai pasmerktas paklūsti aplinkybėms ir ritmas išsibalansuoja.
    Bet tai tikrai laikinas kaip aš sakau jausmų "Letargo miegas" ir jie tikrai prabus.
    tad nesukite sau galvos dėl to.
    Pertraukėlė dažniausiai įžiebia ir naujai jausmus.
    Manau artėjanti "Valentino" proga puikus žingsnis atrast naujus nepažintus jausmus, bei vyrui duot suprast koks ir jis svarbus jūsų gyvenimą.
    Tam kad intymus gyvenimas ir vėl džiugintų,jum tereikia įžvelgti savo mylimajame tai, kaip jūsų geidžia ir išsiilgsta, bei padėkoti už kantrybę.

    Anonimas

  2. 2

    buvo:] puikiai suprantu tave.panasi situacija buvo su maniskiu.jis pykdavo del to,kad retai mylejomes.o pasakyti,kad dingo noras,nesinorejo.tad pasakiau,kad negaliu nes jauciu diskomforta,kartais pasakydavau,kad blogai jauciuosi,kazka skauda.kad daktare sake nesimyleti kuri laika.mano nuomone geriau kad pamelavau jam tai,nei kad zinotu,kad tiesiog nenoriu myletis su juo.o paaiskinti del kokiu priezasciu nenoriu myletis butu sunku ir jis vistiek pagalvotu savaip.

    mylime

  3. 2

    dingti tai nedingo bet sumazejo, be to pojuciai visai kitokie. atrode gal viskas ir normaliai, bet tik po gimdymo supratau kad visas tas 40 sav as nieko nejauciau :D

    arcita

  4. 2

    na manau viskas pasikiais kai pasigimdysit:)

    Anonimas

  5. 2

    Gali būti įvairiai. Vienoms noras atsiranda greit, kitoms - vėliau.

    marcipana

  6. 1

    Dingo noras.Siaip ir vyras, kaip pastojau, bijo prie manes prisiliesti...Gal po gimdymo , ne is karto aisku, viskas atsistatys.Nors man cia antras gimdymas. Ir po pirmojo man ilgai nesinorejo, krutis pasidare nejautrios, strijos, issitempe, tai kaip kompleksas atsirado...

    liutukas

  7. 1

    nestumo metu nedingo,nors dingo pagimdzius:)

    sandritute

  8. 1

    Man tikrai nedingo noras myletis viskas buvo normalu ir iki gimdymo ir po gimdymo.

    Bosiene

  9. 1

    Kai as laukiausi myletis norejosi bet nuo 7menesio nelabai pavikdavo taigi nusprendeme palaukti gimdymo,kai pagimdziau sunu vos sulaukiau tas 6savaites labai buvau vyro pasiilgus,manau tikrai po gimdymo viskas susitvarkis.

    Lafe

  10. 1

    turetu vyras tave palaikyti ir suprasti,o ne prisigalvoti.visdelto tau pilvelis dideja ir milestis darosi sunku ir tas noras nebetoks,

    viktorijaz