Atsakymai

  1. 2

    na kaskur per tris dazymus jau buvo sviesus ;) buvau kelis kartus blondine,o dabar ir vel juodaplauke ;)

    gabija1

  2. 2

    per pora men mazdaug:) buvau tamsiai rudai nusidazius,bet vel sugrizo noras but sviesi,tai per 2dazymus tapau blondine:) aisku is pradziu tai ryza buvau kuri laika,bet naudojau pilkintoja tai ne taip pastebima buvo:)

    mylime

  3. 2

    na pirma visa galva isidejau baltu sruogu aisku gavos kaip ryzos,paskui kai dar ataugo vel visa galva jau buvau gerai sviesi o paskui namie visa galva nusidaziau pati, ir esu blondine:)

    Anonimas

  4. 1

    Sviesinti juodai dazytus plaukus yra labai sunku. Ir tai galima daryti tik gerame grozio salone. Beje, vieno karto neuztenka... Kiek kartu teks sviesinti, priklauso nuo to, kokio sviesumo plauku norite. As irgi anksciau plaukus daziau juodai, bet veliau uzsimaniau rudu, tai net tris kartus teko sviesinti, kad tureciau gana tamsiai rudos spalvos plaukus... Beje, net ir geriausiame salone tokios sviesinimo proceduros labai gadina plaukus. Po to gana ilga laika reikia naudoti specialias plaukus stiprinancias kaukes, balzamus, etc... Sekmes :)

    Yuki

  5. 1

    seip cia yra laaaabai ilga procedura, man uztruko metai laiko, kad visiskai nesugadint savo plauku, tai viska darisu neskubedama, kaip cia minejo pasidaziau sruogo, dazau pati sau plaukus, sruogos isejo ne ryzos o sviesios, r taip po mazu daziau kol gava norima rezultata.

    jei eisi pas specialistus, geriau pasiklaus ko nors kas kur sviesino, nes jie zada visi geru rezultatu, o iseini kaip visciukas, su geltonais plaukais

    lolita24

  6. 1

    mano akimis ilgokai man ejosi ir dar dabar nesu šviesi nors jau puse galvos nuauge bet galai dar rudi. ir kiek vargo ir plauku alinimo, jaučiu neištversiu ir rudai nusidažysiu , daug kantrybes reikia su tuo šviesinimu.

    IlonaP

  7. 1

    Lygiai taip pat kaip ema123 dariau ir as, tik pati nedaziau ir nerizikavu nuplikt .Viska dariau salone.

    irma1

  8. 1

    Na aš anksčiau juodai nebuvau dažiusi,tačiau ilgai nedažydavau plaukų,jie palaipsniui nusiplaudavo,tada palaipsniui šviesindavau.Bet aišku ne pati,o kirpykloje,reikia daug kantrybės:-)

    aidaS

  9. 1

    per 2.5men mazdaug buvau sviesi nuo juodu plauku. daziausi palaipsniui smulkiom sruogelem, kol galu gale tapau sviesiaplauke ir... vel nusidaziau tamsiai :) ir taip kokius triskart :)
    esu dar isbandzius color off'a kai nuima pigmenta ir "grazina" spalva, bet kai simtakart dazyti buvo tai gavausi sviesiai rudai ryza, po to praejus trim savaitem vel sviesinau sruogom, po triju kart vel buvau sviesi.

    Anonimas

  10. 0

    Pasidaryk plaukų praplovimą kirpykloje, per du praplovimus atšviesins juos darys kas pora sav, jei labai lepinsi plaukus nieko nenutiks, tai pasidariau tai dbr blondine.Pora sav pasivele plaukai, bet naudoju aliejukus, kaukes kokosu aliejaus, kremus plauku , balzamus, tai dbr kai nieko nedaryta jiems sveiki grazus:)

    Violeta27