Atsakymai

  1. 4

    na mano mazoji prdejo gerti nuo 3 metu,bet ji nemegeja mineralinio,tik kai pamato,kad kaskas geria tai ir ji uzsimano,o seip yra straipsnis apie mineralini vandeni,mazyte dali nukuopijuosiu ir ykelsiu.Vaikams iki 7 metų netinka mineralinis vanduo, kuriame daug fluoro.

    Gazuotas vanduo nėra toks sveikas kaip natūralus, tačiau vadinamasis mineralinis vanduo su burbuliukais geriau tonizuoja, atgaivina ir yra malonesnio skonio. Geriant gazuotą vandenį, t. y. angliarūgštės prisotintą, gerėja virškinimas, apetitas. Tačiau tokio vandens nepatariama rinktis sergantiems gastritu, dvylikapirštės žarnos opalige, padidėjus skrandžio rūgštingumui. Tokiu atveju rekomenduojama gerti tik negazuotą mineralinį vandenį.

    gabija1

  2. 3

    Negazuotą mineralinį,tokį kaip ''Tichė'' mano dukrytė pirmą kartą paragavo 1m.8mėn.Retkarčiais duodu atsigerti vietoj virinto vandens.

    vitalijus

  3. 3

    duodu nuo dvieju bet as pati negeriu kai nuvaziuoja pas mano sese ten geriajie labai tai ir manasis gere

    Anonimas

  4. 2

    Esu jau nuo metuku davusi negazuoto mineralinio vandens, nes daktare sake kad galima. o gazuotu dar neragaves ir negaus ilgai.

    kvapni_feja

  5. 2

    Jei kada ir duosiu, tai tik ne gazuota! Net pati tokio negeriu...

    Yuki

  6. 2

    negazuoto mineralinio duodu nuo metukų, bet ne gryno, o praskiedžiu su sultimis, arba praskiedžiu karštą arbatą.

    iinnggaa

  7. 2
  8. 2

    Negazuota mineralini vandeni gereme jau 10 menesiu, tiesiog gulejome ligonineje, ir ten duodavo buteli vaikui gerti,butinai.Nors, maniau, kad tikrai veliau reikia duoti.Po ligonines neduodavau.Dabar mums 2 metai, tai vaikas megsta pora gurksniu isgerti.Nedazanai tai buna.Jam patinka, kai burbuliukai kutena.:)

    liutukas

  9. 2

    nuo 2,kada pradejo dometis,geriam gazuota,dukra sudomino tie burbuliai,ber padaro 2-3 gurksnius ir gana.

    axom

  10. 2

    Gazuotą mineralinį daviau po pirmojo gimtadienio,nebuvo ką daugiau paduot gert,tai iškračiau burbuliukus ir daviau.Geriau tokia blogybė nei laikyti vaiką ištroškusį

    ruta26