• 5ats.

    bulvių kugelis [bulvių plokštainis]

    norėjau paklausti kaip jūs kepate būlvių kugelį ko dedate y tėšlą būtų ydomu sužinoti aš tai dedu vištiena y vidų o kaip jūs darote būlvių kugelį pasidalykite savo patarimais.

    mamytukasMaistas ir gėrimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    na as darau paprasciausiai kugeli be jokios mesytes :) na,bet kai bunu lietuvoje tai mano mama gamina yvairiai,tai deda vistu slauneliu,ar kiauliu koju,kaip kas megsta,dar yra gaminus su desrelemis,bet man neteko paragauti :)

    gabija1

  2. 2

    dedu kiausiniu, svoguno, bulviu prieskoniu, kartais smulkintos vistienos ir viska uzplikau karstu pienu - iseina purus ir minkstas.

    arcita

  3. 1

    as tai visada i tesla imaisau bent 3 kiausinius, prieskoniu.tada sluoksniuoju sluoksnis teslos, sluoksnis farso pakepinto su svogunu, tada vel teslos sluoksnis.ant virsaus galima patarkuot fermentinio surio, bet nebutina.

    avijada

  4. 1

    http://www.mamanija.lt/klausimai/13946/kugelis-kaip-iskepti-skanu-kugeli

    Anonimas

  5. 0

    Jei kepu skardoje orkaiteje(mociute kepdavo peciuj puode su kiaules kojom tai pirstus nusilaizydavom)O as kepu taip bulves truputi nusunkiu,supilu i sieteli kad gerokai apvarvetu,bet kad nebutu visiskai sausa,imusu kokius 3-4kiausinius,sonine supjaustau stambesniais kubeliais ir kepinu tada pridedu dau svogunu taip pat apkepinu ir uzpilu pienu palaukiu kol atvirs ir viska supilu i bulviu mase,tada dedu prieskoniu daugiausia tai pipirai ir druska,na ir paragauju ar uztenka druskos o kas nemegsta ragaut gali iskept viena tarkini blyna ir suzinosit ar uztenka prieskoniu.Kartais dedu vistienos ziurint ka turiu namie.Ir kepu orkaiteje kokias 2,5-3val 160laipsniu,kad gerai iskeptu

    Anonimas