• 32ats.

    Ar atsakinedamos, bendraudamos internetinej erdvej nepagrazint kai kuriu dalyku? Pvz,kad Jusu vyras pats geriausias, daro ta ir ta (nors dare gal tik 1 karta), kad vaikas pats paklusniausias (kai miega), kad pati esat protingiausi :), ir t.t. :)?

    Nesakau, kad nuolat, bet gal kartais ;)?

    reda83LaisvalaikisĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    na ne, kazkaip nematau reikalo meluoti ar perdetai girtis. bet pastebejau kad forume yra mamu kurios kazkokiam pasaku pasaulyje gyvena - vyras tobulas, is ranku nepaleidzia, vaikas niekad neverkia ir t.t. nenoriu minet konkreciai bet kartais juokingai atrodo nes taip tiesiog nebuna :)

    arcita

  2. 3

    tikrai netikiu kad visos tokios jau atviros ir nuosirdzios

    Anonimas

  3. 3

    as tai ne, nera jie patys nuostabiausi, tai ir nerasau taip...ir apskritai nemegstu girti nei saves nei savo artimuju, nes po to tai labai atsisuka neigiamai. Tik pasakyk ka gero, tai nuo kitos dienos nebeliks to gero...

    rakija

  4. 3

    Nelinkusi atvirauti apie savo seima internetinej erdvej.Sakau kaip yra,bet ne iki smulkmenu,,,

    ruta26

  5. 3

    nu ne:D rasiau kaip yra-vyras[net nesusituoke dar] ne idealus,ne romantikas,vaikas nera angeiukas kuris tik miega ir buna ramus ir neesam protingiausi,klaidu darom visi.

    mylime

  6. 2

    ne niekada nieko negrazinu,sakau kaip yra

    viilmmaa

  7. 2

    na ne, kartais ir pasiskundžiu ka padare negero. juk visi žmones ir nematau reikalo vaidinti kažkokiu nebutu dalyku , kas man iš to

    IlonaP

  8. 2

    pritarciau anonimui:))) gal ne tiek pagrazini,kiek kartais tiesiog pasakai ne iki galo viska kaip yra:)

    sandritute

  9. 2

    Nemėgstu neteisybės ir nematau jokio reikalo viešai meluoti,juk manęs čia ir taip niekas nepažįsta,tai kam pagrąžinti,vardan ko?...Jeigu neturiu ką pasakyti,kuo pasigirti ar ką patarti konkrečiame klausime,tai iš viso neatsakinėju.Galbūt realiame gyvenime daugiau ką pagrąžinam,kažkuo daugiau pasigiriam negu reikia,bet ne internetinėje erdvėje.

    vitalijus

  10. 2

    na bandau rasyt taip kaip yra juk cia forumas niekas manes nepazysta:)

    Anonimas