• 10ats.

    Sveikutės, gal galėtumėt apibūdinti hemorojaus simptomus? (plačiau viduje)

    Ieškojau atasakymo paieškoje, bet tinkamo atsakymo neradau:( šiuo metu laukiuosi, mums 19 savaičių, jaučiu nemalonų skausmą nugaros srityje, kuris jaučiasi ir prie uodegikaulio, o vėliau persimeta į dešinį klūbą, ar tai hemorojaus požymiai? dėkoju už atsakymus

    cooliukeNėščiosios sveikataĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    O jausmas toks ..pilna subine dantu ir visus skauda..Nenoriu nieko izeist,bet man toks jusmas pazystamas

    Anonimas

  2. 3

    perskaicius net keles temas apie hemoroju,vistiek nelabai ka ir apie jy ismanau :) as maniau,kad man hemorojus,bet tie pozymiai praejo,tai ir likau nesupratus,geriausiai apie tai pasikonsultuoti su daktare,nes visu nuomones skirtingos:) o tie skausmai,gal tik laikinai nes vaikelis tai auga ir viskas pleciasi,manau praeis.Sekmes.

    gabija1

  3. 3

    jei pasitustinus kraujo ner,tada jums ne hemarojus

    sandi

  4. 2

    Tau tikrai ne hemorojus.Kaip vienas žmogus sako "subinėj rojus".Simptomai kitokie ir pilna google.Tai kraijavimas iš išangės,mazgeliai ir pan..

    aidaS

  5. 2

    manau jums ne hemorojus kad tik tokie pozymiai...

    Anonimas

  6. 2

    Kokie yra hemorojaus simptomai?

    Dažniausi tiek vidinio, tiek išorinio hemorojaus simptomai yra šie:

    Kraujavimas tuštinimosi metu. Jūs galite tiesiog pastebėti šviesiai raudono kraujo dėmes ant tualetinio popieriaus.
    Perštėjimas.
    Rektalinis skausmas. Gali būti juntamas skausmas liečiant išangės sritį.

    Vidinis hemorojus

    Vidinio hemorojaus atveju, jūs galite pastebėti šviesiai raudono kraujo dėmes ant tualetinio popieriais po normalaus tuštinimosi. Taip pat gali būti kraujo ir pačių išmatų paviršiuje.

    Vidinis hemorojus – tai mažos ištinusios venos, esančios išeinamosios žarnos sienelėje. Bet tai gali būti ir didžiulės nukarusios venos, kurios visą laiką išlenda iš išeinamosios angos. Tai gali būti labai skausminga, jei tokios venos nuolat būna išlindusios ir spaudžiamos išangės raumenų. Taip pat labai skauda tuo atveju, kai kraujo tekėjimas į hemorojaus atsiradimo vietą būna užblokuojamas. Jei hemorojus būna išlindęs į išorę, jūs taip pat galite pastebėti gleives ant tualetinio popieriais ar ant išmatų paviršiaus.
    Išorinis hemorojus

    Išorinis hemorojus gali pradėti kraujuoti, o tada kraujas susirenka vienoje vietoje ir susidaro kietas skausmingas gumbas.

    Anonimas

  7. 1

    hemorojaus pozymiai tikrai ne nugaros ir klubu skausmas.. jei ir yra skausmas tai jis kiek kitur - isangeje.. buna kad del hemorojaus nieko ir neskauda, ir jokio kraujo nebuna, tai tiesiosios zarnos susidare mazgai isangeje, arba isoreje arba viduje.

    Anonimas

  8. 1

    Sakyciau, kad ne. Hemorojus truputi kitais pozymiais pasizymi.

    1dziuls

  9. 1

    Hemorojus atsiranda išangėje.Būna vidinis ir išorinis.

    ruta26

  10. 1