• 11ats.

    Natūralių nagų padengimas geliu - ar kas naudojasi šia paslauga? Kiek laiko Jums išlaiko manikiūras,darotės pas kosmetologę salone ar lankotės privačiai pas kažką namie? Ar patenkintos šia paslauga?

    Taip pat jei nepaslaptis kiek mokate?

    p.s. gal galite rekomenduoti gerą specialistę Vilniuje - galite rašyti ir AŽ - ačiū ;)

    LuluVeido ir kūno priežiūros priemonėsĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    Taip naudojuosi jau 5 mėnesius ir labai patenkinta. Man asmeniškai išsilaiko tie nagučiai mėnesį arba dar ilgiau.Oj dariausi visur laksčiau per 6 vietas kol galų gale suradau. Ir galiausiai variantas tiko jog salone yra geriau man asmeniškai.Aišku nėra jau taip ir pigu 60lt į mėnesį.

    Evelinaa

  2. 1

    Visada su tokiu tik ir tesilakuoju :) Einu pas savo manikiūristę. Su visais papaišymais ir higieniniu manikiūru man kainuoja 50 lt. Einu kas 3-4 sav.,nes mano nagai lėtai auga. Tik nelabai laikosi prancūziškas. Šeip esu labai patenkinta, niekas nenusilupa,o ir nagai sustiprėja:)

    Irma

  3. 1

    man tai labai nepatiko, kai pradėjo atauginėti mano nagas ir matėsi tas skirtumas..

    Jorkaile

  4. 1

    drau salonuose, issilaiko mazdaug 3 savaites, aiskiu ziurint kokia lako spalva, nes negrazu kai matosi kai atauga, tada kas 2 savaites, perku per akcijas (kartu.lt), moku 30-35lt, zadu pati tai daryti namie, nes jokiu kursu tam nereikia, tik turek pinigu :))))

    lolita24

  5. 1

    Kaip tik drauge pasidarius yra,o as dar vis gundausi,jai issilaike keturias savaites,o moka 20lt.Cia Klaipedoje

    ruta26

  6. 1

    na man islaiko iki 4savaiciu labai greitai pas mane nuauga,o va mano drauge 6-7sav isbuna nesipildzius:)esu tikrai patenkinta nueini susitvarkai ir 4sav tau nagai neberupi jie nei luzineje nei dildint reikia nei lakuot,puiku:)as einu i namus ir kaina 40lt.

    ndg

  7. 1

    Cia turbut klausi ne apie paprasta geli, o apie bio geli ?
    Jei taip buvau keleta kartu uzsidejus , bet jei atvirai pasakius tikejausi geresnio rezultato , bet jei nagai labai luzinejantys tikrai geriau nei be jo . Laikes kelias sav , veliau nuaugo nagas , reikejo persidaryt .
    O jei apie paprasta geli , jis man pasirode kur kas stipresnis nei bio , jei gerai uzdeta taip pat laikos kelias sav kazkur 3 , veliau reikia papildyt kad vel graziai atrodytu

    Mazute

  8. 1

    salonedarydavausi,kas 3-4 savaites reikedavo papildymo

    sandi

  9. 1

    as namie uzsiimu sita procedura.as ir mano klijantes esam labai patenkintos,mazdaug nuo dvieju iki trieju savaiciu galim pamirsti lako nusilupima:)

    viktorijaz

  10. 0

    Bio geliu nagus dengiau pora kartu - viena karta tik naturalius nagus, be spalvos, nes norejau, kad nagas siek tiek sustipretu. Antra karta jau isidrasinau ir dariausi su spalva. Islaike tol, kol ataugo spalva. Nagu nesaugau, nes dirbu su zirgais, taciau islaike tikrai gerai. Dare "Aivile" manikiurininke Vilniuje.

    valerija111