• 24ats.

    Sveikutės, turiu klausimėlį, mamos kur randat, radot sau rūbelių kai laukėtės?

    Radau panašų klausimą paieškoje, bet jis užduotas prieš metus, tai manau, kad daug kas pasikeitę. Pasidalinkit prašau kur pirkot drabužėlius sau kai buvote nėščios. Dėkoju už atsakymus :)

    cooliukeRūbai ir avalynėĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    na verta paieskoti internetinese parduotuvese.Na bet as pirma nestuma nepirkau ir net neprireike nestukes rubu,tiesiog laisvesni ir patogus rubai,pilvukas mazai ka maiso,jei nori dzinsu reikia pirkti zemu liemeniu,o seis laikais yra graziu palaidiniu nenesciom,bet atrodo lyg joms ir skirta :) na o siuo metu tai nusipirkau trenigus patogus,ir manau neprireiks nestukes rubu:)

    gabija1

  2. 4
  3. 3
  4. 3

    as parduotuvese paprastuose nejau i spec

    Anonimas

  5. 3

    pirkau padėvėtus ir naujus ,bet iš paprastu parduotuviu prisitaikiau dydi tiesiog. dabar turiu džinsus su reguliuojamu liemeniu , velvetines kelnes irgi su liemeniu. platu megztuka ir bliuskučiu. dabar tik reikia laukt kada galesiu užsidėt ;)

    IlonaP

  6. 3

    daugiausia radau "Humanoje" - turejau dzinsus superinius nesciosioms, reguliuojamu liemeniu, sportines kelnes tampomu aukstu liemeniu, o bliuskytes visokias nemaciau reikalo pirkt naujas, keleta nusipirkau devetuose ir gana, ir grazesnes nei turgines buvo :)

    Anonimas

  7. 3

    Turguj pilna visko.Dabar yra tokių rūbų kuriuos gali pritaikyti kai laukiesi,o paskui gali nešioti ir pasigimdžiusi.

    aidaS

  8. 3

    Yra tokia gera parduotuve emama.lt, ji randas kaune, bet siuncia viska ir i kitus miestus. Man ju turimas asortimentas visai patiko.

    Justina24

  9. 3

    Pirkau turguj,kauno bazej,siais laikais nestukem tikrai yra pasirinkimas.

    marinaaa

  10. 2

    neradau, su kuriais jausčiausi patogiai. Buvo visi kažkokie beformiai, negražių spalvų, baisūs.. Ieškojau gražaus sarafano, patogių, elegantiškų kelnių - nieko. Nes specializuotose parduotuvėse - drabužiai pasibaisėtini

    Jorkaile