• 54ats.

    Kas pas jus seimoje atsakingas uz finansus?

    Visa atsakomybe tenka jums, o gal vyrui, ar abu kartu atliekate sias pareigas( mokesciai, maistas, paskolos, taupymai ir visa kita...) ?

    erika1984Šeimos finansaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 6

    Mūsų šeimoje aš taip atsakinga už finansus,viskas ant mano pečių;;mokesčiai,paskolos,maistas,drabužiai,pramogos ir t.t;-)

    debesėlis

  2. 5

    Pas mus vyras viska moka, nes as labai greit viska galiu isleist :) Bet pas mus pinigai atskirai, jis savo as savo. Biskiuka nesmagiai, noretusi kad viskas butu bendrai.

    sarbal

  3. 5

    o kartais taip noretusi viska perleisti jam, kad nereiketu sukti galvos kur, kiek, kam, kaip.... ir taip kas menesi:)

    erika1984

  4. 5

    nu va matai erika kokie panasus vyrai:)))))))))))

    ievutek

  5. 5

    pas mus bendras biudzetas namie ir nera pas mus kaip pas kitus arba pas vyra arba pas zmona nea,reikia pasiimi ir viskas.

    dzionike

  6. 5

    dazniausiai viska tvarkau as:)))) parnesa alga, ir sako suskaiciuok, sumokek:))), jam nepatinka tokie darbai:)))))o jei turi pinigu kisenei, tai butinai turi isleisti, ne ten kur reikia, todel turi nedaug pinigu su savim, kad neisleistu vejais.o manim pasitiki, zino ka de reikalo neisleidziu, moku taupyti, suskaiciuoti, kam ir kiek galim isleisti:))))))

    ievutek

  7. 5

    mes abu uz tai atsakingi :) tai jis sumoka tai as.. pas abu yra pinigu nera taip kad pas mane visi pinigai butu ar pas ji.. aisku jis parnesa alga, bet kaskaip pas mus viskas bendra :)

    kristale

  8. 4

    pas mus pinigėliai atskiri, mokesčius,paskolas moka vyras,maistą perkam kas turi daugiau pinigėlių:))))))telefono saskaitas susimokam kiekvienas savo:)

    staponkute

  9. 4

    visi mokesciai paskolos ir isa kita nat mano peciu parnesa alga ir sako pasiskaiciuok.sau pasilieka tiek kiek reikia ant keliones ir jei komandiruotese maistuj, jei pritruktu ka sudedu.nemegsta jis piniginiais reikalais uzsiimt bet jei reikia ir pats gerai susitvarko.siaip jei ka brangesnio isigyti norim abu pasitariam paskaiciuojam ar iskas bus gerai ir tieek

    ernestulea

  10. 4

    mes abu atsakingi uz seimos financus,bet kartais truputi pareguliuoju as ji duodu koki patarima :),buna kadir pati gaunu :))) ,zodziu draugiskai sutariam.

    gudruute