• 35ats.

    Del kurio zymaus pasaulyje zmogaus (muzikos,pramogu,verslo,politikos,medicinos ir t.t.srityse) mirtis jus isties nuliudino? O gal tiesiog tai,kas nesusije su jusu artimaisiais,jus tiesiog "neliecia"?

    geguziukasKiti klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    Visuomet liudna, kai koki izymu zmogu ar turtuoli pasiglemzia liga. Tada supranti, kad pinigai ir zinomumas bejegiai. Liudna iki siol, kai kalbama apie Janaviciu ir Kernagi. Vis prisimenu ir Dautarta, del kurio daugiau klaisimu nei atsakymu.

    Imbiere

  2. 3

    na apie juos negalvoju turiu ir be ju apie ka galvoti :)

    gabija1

  3. 3

    Wytney Huston ( 48 metų ) mirtis iš ties nuliūdino.
    Tikrai nuostabi solistė. Užuojauta visiems joos gerbėjams.
    Labai gaila ,kad eilinį kartą sužlugdo ir pasmerkia mirčiai tokių talentų turintį žmogų narkotikai.

    Anonimas

  4. 3

    na ne pasauline zvaigzde bet man asmeniskai labai liudna buvo del Rolando Janaviciaus mirties. iki siol ji kazkaip vis prisimenu.

    arcita

  5. 3

    man asmeniskai nesvarbu ar jis garsus ar ne siaip per zinias pasako ar sudege ar ka man gaila...

    Anonimas

  6. 3

    mane irgi nuliudino Kernagio bei Janavičiaus mirtis, jie buvo puikus dainininkai ir tikiu kad puikus žmones.

    IlonaP

  7. 3

    Aišku, labiausiai žeidžia mūsų širdis artimo netektis... Nieko baisaus, manau, nepergyventi dėl kažko, mirusio toli nuo tavo gyvenimo... Juk mirtis yra gyvenimo dalis... Tik su tuo labai sunku susitaikyti.

    Gaila buvo naujųjų lietuvių, kurie žuvo per tą autoavariją, po to tokia dainininkė iš to Ketverto, kur su trim vyrais dainavo, nepamenu pavardės. janavičiaus gaila buvo, kad vis dėl to vėžys jį pasiėmė...

    Rugsėja

  8. 2
  9. 2

    dar Rolando Janaviciaus labai gaila

    domisi

  10. 2

    visos mirtys cia paminetos nuliudino mane, ir nesvarbu kiek zmogui metu, bet norisi , kad jis savo talentais dar ilgai zavetu, kad kurtu, juk tiek mazai gimsta talentingu zmoniu, Dzeksonas buvo kaip stebuklas koks, gaila ir rasytoju, poetu, juk jie dar kiek daug galejo sukurti. Jurgos Ivanauskaites buvo labai gaila, nes ji labai šiltas ir mielas žmogus, kokių mažai, dabar auga daug abejingų žmonių, kurie net nesidomi talentais, nemoka džiaugtis kitų žmonių pasiekimais.

    vinipukas