Atsakymai

  1. 4

    mano maziukui 6 men tai jis kartais pasako maba, baba, gaga. ir taip toliau :) viena kart buvo mama pasakes tai issprudo turbut :) ateis laikas ir prades kaska sneket

    kristale

  2. 3

    mergaite pasake 5men  tete, ate,  veliau jau mama gerti ir paskui vis daugiau ir daugiua, zodeliu, 1.6metuku, jau snekejo, sakiniais:))))labai jau anksti, cia man jinai prabilo, ir vis geriau ir geriau, snekejo:))))))sunelis 4.5men pasake, tete, ate, mama, paskui jau sakydavo, (geti).o paskui atejo momentas, kaip tu zodziu nebesake, tik spiege, ir rode viska pistuku.va dabar 1.3men vel pradejo po biskuti, sneketi, mama, ate, gerti, ir paskui jau savo kalba sneka:)))))), tik kad labai duag sneka, nenustoja, burbuliuoti, vis mala tuo leizuveliu, ir mala, tik gaila mes dar nieko gero nesuprantam:))))))))))))))

    ievutek

  3. 3

    Aisku gali nieko dar nesakyti maniske ir nesake. Tik spygaujo visaip.

    austeja0809

  4. 3

    nusiramink, tikrai ne visi vienu metu "prabyla". maniskis nuo 8.5 men. pradejo ma ma ma. o po dvieju savaiciu pasipyle ivairus skiemenys.

    Julanta

  5. 3

    o as kaip tik girdejau kad berniukai anksciau pradeda viska daryt... :D

    kristale

  6. 3

    nesijaudink prades :) ne visi vaikai vienodai pradeda ciausketi :)

    redusis

  7. 2

    Taip gali juk nevisi vaikai vienodai pradeda sneketi . Vieni anksciau kiti veliau.

    kristulele

  8. 2

    Mano gražuolytė irgi nieko nekalbėjo, nečiauškėjo. Aš irgi tokį klausimą buvau uždavusi:) Bandžiau ieškoti visokių priežasčių, galvojau, gal liežuvėlio pasaitėlis pririštas, buvom pas neurologą, net klausą išsityrėm:))) Sakė viskas gerai. Ir vėliau atėjo laikas, nuo kokių 8 mėn., pradėjo "babsėti", ir taip kasdien vis kokių nors kitų skiemenų atranda. Tai manau ir tavo mažuliukas truputi tinginiukas dėl kalbejimo. Va jeigu pastebi kokių nors sutrikimų, pvz., nereagavimo į garsą, tada reikia sunerimti ir kreiptis į gyd.

    elegancija

  9. 2

    mano metu jau bet sako tik mama baba dede ir toliau jau savo kalba birbuoliuoja :)

    inga3

  10. 2

    Tau kaip faina kad 5 su puse jau taip sako :) jauciu smagu klausytis :) nesvarbu berniukas ar mergaite cia nuo nors dar priklauso, vienas pazystamas berniukas jau 3m yra o nenori kalbeti ir nekalba, vos kelis zodzius tik pasako. Jai noretu ir daugiau pasakytu. mano maziukui dar nera 2men bet jis jau pasako aj ir uj :)

    Erika_P