Atsakymai

  1. 3

    as esu gimus ir gyvenus lietuvoje,bet siuo metu mieliau isvykstu y kita sali,nes ten mieliau,taip pat ir kitiems manau tas pats,apie tai galima daug ka parasyti,bet tam reikia daug laiko :)

    gabija1

  2. 3

    zinoma kiti myli ir isvaziavia nes maziau vargo mato cia

    Anonimas

  3. 2

    nors gal tikrai tik prisirišimas prie savo gimtu namu yra ir tiek, jaigu butu galimybe tai aš irgi išvažiuočiau , kad tik geriau gyvent mum butu

    IlonaP

  4. 2

    tikriausiai, nes budami toli pasilgsta jos

    IlonaP

  5. 2

    nemanau. nezinau jau 4 metai esu uzsienyje ir i lietuva grystu tik del aplinkiu arba aplankyti artimuju.

    wiktoriuke

  6. 2

    Ne velnio nemylim tos lietuvos ! Gryztam i ja tik kaip prispiria reikalas , ir pigiau patiems artimuosius pasikviesti pas save nei juos aplankyt :)

    Mazute

  7. 2

    Na,ne,NESAMONE :).Nemyliu as tos Lietuvos,nors ir kas nors i mane nusitaikys su akmeniu :)).Noriu patikslinti-emigrantai dazniausiai pasiilgsta artimuju ir tos vietos,kur uzaugo,prisiminimai...Ir tiek.Man net kartais gaila zmoniu,kurie Lietuvoje gyvena.,kaip jie vargsta...Nera rojus uzsienyje..,bet palengvejimas jauciamas.Tas patriotizmas Lietuvai kartais visiskai nesuvokiamas.Man bet kur bus gerai gyventi,kur jausiu,kad mano seimai yra gerai,tiek finansine prasme,tiek emocine.Siais technologijos ir susisiekimo laikais galima bendrauti su artimaisiais kiekviena miela diena,tureti lietuviska tv...Man idomiau tiesiog gyventi kitur,nes be to,kad siek tiek lengviau gyventi kitur,dar gali ir akirati i pasauli praplesti.

    geguziukas

  8. 2

    esu Emegrante, nesutinku..:)p

    ragana2

  9. 2

    Nebutinai. Ir uzsienyje yra Lietuva mylinciu, ir Lietuvoje. Kaip ir visur yra jos nemylinciu. Beto meiles taip lengvai neismatuosi. Jei mes, emigrantai, isvyke is Lietuvos pradejome ja romantizuoti tai dar nereiskia, kad ja mylime labiau. Kaip ir nereiskia, kad kazkas joje likes taip irodo savo meile.

    1dziuls

  10. 2

    Sutinku su šiuo teiginiu 100%.Visada taip yra,kuo arčiau esi,tuo mažiau vertini...

    vitalijus