• 10ats.

    ka daryti, jei vaikas nenori eiti i darzeli, nes vercia miegot pietu?

    paguleti lovyteje neleidzia, liepia miegoti (vaikui 4,5 metu). ar jusu vaikai noriai miegodavo darzelyje?

    rainbowVaikų ugdymasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    Mano dukra jau 2 metų niemiegodavo pietų, tai lopšelį turėjom dėl to didelių problemų, teko atsiimti, vėl leidau tik nuo 4 metų ir ten, kur neverčia gulėti užsimerkus.

    marcipana

  2. 2

    Yra vaiku kurie pietu miegelio nemiega,bet aukletoja neturetu versti miegot,turetu paaiskint vaikuciui,kad turi ramiai pagulet,kol vaikuciai miega.

    marinaaa

  3. 1

    Taisykles lieka taisyklem ir net vaikas privalo ju laikytis,nes jei vienam bus galima nemiegot,tai tada ir kiti lygiai taip pat nenores miegot.Pripras prie to.

    Bosiene

  4. 1

    Dar vaikas turi pamiegoti,nes nėra suaugęs kad visą dieną nemiegotų.Jei namuose nepratinote,todėl taip ir yra.Turi netrukdyti miegoti kitiems,bet abejoju kad ramiai išgulės tą laiką,kol vaikai miega.Auklėtoja turi ir kitų darbų tuo metu kai vaikai miega,negali sėdėti su vaiku ir žiūrėti,kad jis netrukdytų.Būna tokių vaikų kurie nenori miegoti,bet paskui miega.

    aidaS

  5. 1

    Pietų miegas tik į naudą,turėtų tada nors ramiai pagulėti,darželiuose tokios jau taisyklės

    ruta26

  6. 1

    mano mazylis neturi problemu su miegojimu darzeli:) net ir namie tuo paciu metu praso ji paguldyti

    astuliuke86

  7. 1

    Na nesamone yra verst miegot.Sutinku,kad nemiegantys neturi trugdyt tiems,kas miega.Bet turetu but kazkokia alternatyva nemiegaliams.

    grirute

  8. 1

    mum ir taip buvo vienu tarpu, y darzeli nenoredavo eiti vien del to kad miegot reikia, bet tai buvo tik kazkuri laika paskui praejo tas nenoras

    vestina

  9. 1
  10. 1

    maniškei greit bus 5 metukai, irgi nepatinka kad reikia eiti pietų miegelio, bet turbūt nieko blogo jei vaikutis tik paguli o nemiega, svarbu kad kitiems netrukdytų

    auvilė