• 9ats.

    Ką galite pasakyti apie pratimus akims?

    Mano vyresnėlio akys labai greitai taip nusilpo, kad dabar jau reikia akinukų žiūrėjimui į tolį. Taipogi gydytoja parekomendavo palankyti akių pratimų seansus, kurie yra mokami.
    Man tiesiog įdomu ar verta juos lankyti? Ar jie duoda kokį nors efektą?

    trejetukasVaiko sveikataĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    Ačiū, Mamyciuk. Reikės pasidomėt ta knyga, nes labai norisi, kad sūnui atsistatytų regėjimas pilnai...
    Kai galėsi, tai parašyk ir pavadinimą, nes galiu kitaip ir nerast. Ačiū :)

    trejetukas

  2. 4

    as manau, kad tikrai verta lankyti. As esu susiduriusi su regejimu problema, tai man pratimai labai padejo. Galima ju ismokti ir be kursu. Gali pasidometi Norbekovo siuloma programa. As turiu knyga, bet dabar esu isvykusi, tai neatgaminu pavadinimo. Dar esu girdejusi, kad vaikams regejims atsisato zymiai greiciau negu suaugusiems, tau turetu buti geras rezultatas. Sekmes jums.

    mamyčiukas

  3. 2

    Jei juos daznai darysi, gal ir tures koki poveiki. Reikia tuom uzsiimti.

    Jorkaile

  4. 2

    radau internete pavadinima : "Опыт дурака,
    или Ключ к прозрению.
    Как избавиться от очков." Lietuviskai as nemaciau jo knygu, bet Vilniuje kartais atvaziuoja jo mokiniai ir organizuoja kursus, bet irgi buna rusu kalba, bet dalyvauja ir verejai. Sita knyga man labai patiko, skaitosi labai lengvai, daug geru patarimu, kadangi man labai pdejo, tai rekomenduoju ir kitiems, Zinoma kursai butu vertingesni, bet jie brangus ir labai savotiski, jeigu neskaiciusi jo knygu, tai kursu gali ir nesuprasti. Butent sitos knygos as savo neturiu, skaiciau paskolinta, bet jo knygu yra pirkti Vilniuje rusu knygine siaures miesteleje prie Rimi. Dar noriu pasakyti, kad regejimo grazinimas labai ilgas procesas, man iztruko apie metus laiko, labai svarbu vaika tinkami nuteikti ir jis pats turi buti suinteresotas ir noreti sugrazinti prarasta regejima, kitaip rezultatu gali ir nebuti.

    mamyčiukas

  5. 2

    o man nebuvo vertingi tie pratimai,as pati nesioju akinukus jau seniai,bet kai buvau paaugle net i ligonine pagulde,nes kazkaip iki 16 metu dar imanoma atstatyti regejima,tik man nieks jau nebepadejo nes matyt buvau paveldejusi ta regejima,tai po ligonines ir uzdejo akinukus:(bet siaip kiek esu girdejusi kai kuriem vaikams padeda ir atsistato regejimas,bet vien pratimuku neuzteks,reikia ir televizoriu riboti ir kompiuteri,ypac kai darai tuos pratimus:)o knyga irgi turejau tik ji pas tevus tai pavadinimo irgi nezinau,na bet manyciau butu verta tuos kursus palankyt,o gal gi pades:)

    rujga

  6. 1

    Pratimukai veiksmingi tik nuolat atliekant. Čia yra nemažai info apie pratimus akims http://www.pratimai.lt/akiu-pratimai.html :) Gal pravers

    Ganešas

  7. 1

    Visi pratimai atliekant juos teisingai yra tik i nauda.

    Imbiere

  8. 1

    jie veiksmingi,jei darai nuolat.Vaikysteje ejau i tokius pratimus,tai zenkliai pagerejo

    ruta26

  9. 1

    manau, jie veiksmingi, juos darant nuolat

    Jorkaile