Atsakymai

  1. 5

    Oj kaip bijau,mano pirmas vaikutis tai prisigalvoju visko.aciu

    Daivina

  2. 3

    patikek suprasi :) stebek laika :) as buvau i ligonine vaziavus net du kartus,vis sakydavo per mazai atsidare vaziuok namo,paskutini kart nuvaziavau prieme,nes kai saremei prasidedavo riesdavausi.bet vistiek pasake kad dar per mazai atsidare,liepe gulet ateis mane apziuret po 4val,atejo po val o as jau pasiruosus gimdymui :)))

    redusis

  3. 2

    Daivina, nebijok. nusiramink. jei saremiai tikri, kaip jau ir kitos mamytes minejo, jie nepraeis, o tik stipres. pradeda skaudeti nugara, nepatogu per saremi guleti, lengviau kai vaikstai, judini klubus i sonus.stebek laika tarp ju. manau, kai tarpas buna 10 min. pats laikas vaziuoti i ligonine. nes buna, kad greitai atsidaro. tad geriau ligonineje palaukti nei pakeliui pagimdyti. tau stiprybes ir zinok, kad su kiekvienu skausmeliu sutrumpeja laikas iki pasimatymo su savo brangiausiu turteliu. sekmes

    Julanta

  4. 2

    nebijok ir neprisigalvok. zinau, kad baisu, bet pagalvok apie savo kurini:))))))) nebeuzilgo jau susitiksit:)))))) laikykis ir stiprybes tau. lengvo ir greito gimdymo

    ausra2

  5. 2

    kai skausmai kartojasi periodiskai,nustoja ir vel uzeina,kai jau pastebi kad kartojasi reikia stebeti kas kiek laiko ir kai jie dazneja jau reiktu ruostis i ligonine,man saremiai prasidejo 1 val nakties ir buvo kas 8 -10 minuciu,paskui vis daznejo ir jau 4 ryto buvo kas 5 minutes,tada ir issiruosiau i ligonine. Is pradziu maniau kad ir vel paruosiamieji saremiai bet kai kartojosi ir vis daznyn ejo supratau kad jau vaikutis ateina:)

    rujga

  6. 1

    ir dar nepaminejau jie daresi vis skausmingesni,kazkur iki 3 val nakties jie buvo silpni ir as dar galejau pasnausti,paskui jau guleti buvo nebepatogu:)

    rujga