• 6ats.

    kas supranta anglu kalba prasau mamytes isverskite!!

    sveikos as aisiu i poliklinika ir man reikia pagalbos anglu as suprantu bet sito negaliu taisyklingai issiversti nes translateris sh... rodo prasau kam nesunku padekit isversti:)))
    MANO TEKSTAS:))
    as turiu problema su sveikata.mano nosis uzsikimsusi,koseju labai , ausys uzkritusios labai blogai girdziu,ir jauciuosi labai blogai,naudoju vaistus bet niekas nepadeda.

    BrashkyteeKiti klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 6

    gal kas tiksliau isvers. as irgi nelabai gerai kalbu angliskai, bet gydytojai tikrai supras jeigu pasakysi I have problem with health. my nose is blocked, coughing a lot, ears are blocked, cant hear properly. I am feeling very bad. I am taking medicines, but nothing helps

    P.s anglistes mamytes nesupykit uz toki vertima

    mantes_mama

  2. 4

    mantes_mama - visai neprastai isversta, bent as buciau parasius labai panasiai. tiesa sakiniu stilius slubuoja bet cia mes verciam pazodziui butent tai ko prase klausimo autore.

    arcita

  3. 3

    gerai isversta. Jei isversi sudetingiau Brasyhkyte is lapupo tures skaityt, kad nepamirstu, o taip gal atsimins. O gydytojas, tai tikrai supras.

    bronze

  4. 2

    saunuole mantes_m isverte

    sandi

  5. 1

    butinai pasizymek kokius vaistus ir jau kiek laiko vartoji, arba pasiimk pakuotes su savim (jei ne to daktaro paskirta pas kury lankysies).

    titina

  6. 1

    aciu labai mantes m:))). as atsiminsiu ka parase kaip or minejau anglu suprantu bet nezinojau kaip cia taisiklingiau pasakyti:))) dar karteli labai llabai aciu :)))))

    Brashkytee