• 21ats.

    Ar jau apsprendet savo mazylių ateitį ?

    Inga žinoma verslininkė sako kad jos dukra bus mis pasaulis o sunus Lietuvos prezidentas.kaip galvojate ar verta vaiku likimus apspresti is karto?

    nikitadewLavinimasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 6

    as nieko negalvoju.. negaliu pasakyt ko mano vaikas nores po kokiu 20 metu.. tai bus jo reikalas ir as jam nepasakysiu busi tas ar anas.. aisku patarsim su vyru visada bet nusprest uz jie niekada :)

    kristale

  2. 5

    Mes negalim numatyti vaiku ateities.Mes tik galim juos paruosti gyvenimui,suteikti galimybes mokytis,parodyti,kas gera ir kas bloga.Mes galim tik sudaryti salygas,o ka jau jie darys tose salygose budami suauge,spresti jiems patiems.

    vilem

  3. 4

    Dėl savo vaiko ateities nieko neplanuoju,nežinau užaugus kas jį domins,kas jam patiks,kas ne...Pritarsiu jo pasirinkimui,jei reikės patarsiu ir jį palaikysiu visur visada,svarbiausia,kad jis būtų laimingas ir patenkintas gyvenimu,o aš tik vieno norėčiau,kad jis būtų geras ir dorus žmogus...

    debesėlis

  4. 4

    Aš irgi apie tai svajoju, kad mano sūnūs būtų Prezidentu, stambiu verslininku, garsiu sportininku, dukra - o kodėl gi ne Prezidentė, bent jau prezidentiene, o kodėl gi ir ne miss pasaulis?:) Bet tik svajoju ir savo svajonų garsiai neišreiškiu. Kiekvienas tėvas nori didžiuotis savo vaikais, o kokia ateitis jo laukia, tai jau pats susikurs. O mes galim tik pakreipti ta linkme, pasiūlyti vienokį ar kitokį kelią rinktis. Juk nė vienas tėvas nelinkėjo savo vaikui blogo gyvenimo, bet pažiūrėkim, kiek mūsų visuomenėje yra asocialių žmonių? Svarbiausia, kad mūsų džiaugsmelis ir vėliau mus džiugintų:)

    elegancija

  5. 3

    Aišku visi tėvai linki savo vaikams kuo gėrsnės ateities. Tik ir tėvai turi žinoti, kad ir pats vaikas turi nemažiau stengtis, to tikslo siekti.

    Deimax

  6. 3

    ka tu cia nuspresi uz vaika, na bet tai p. Ingai pavyks manau, jau jos dukryte irt dabar zurnaluose ir visokiausiuose renginiuose puikuojasi
    na o as labiau noreciau, kad mano dukrytes garsios mokslininkes ar gydytojos butu, o ne mis pasaulis

    neringa1981

  7. 3

    O aš nenoriu, kad mano duktė (jei ją turėčiau) būtų miss..., o vat prezidentais jau geriau. Bet nenorėčiau dėl asmeninės naudos, nes nesinorėtų būti dėmesio, dažniausiai varginančio, centre ir žurnaliugų akiratyje:)
    Labai norėčiau, kad vaikai būtų dori, intelektualūs ir sveikut sveikutėliai. Čia ir baigiasi mano norai.

    Iga

  8. 3

    Ka jau cia nuspresi uz vaika. Kai uzauks kuo nores tuo ir bus. Tik reik nuo mazens kad lankytu kanors, kad turetu uzsiemimu ir nenueitu sunkeliais.

    kristulele

  9. 3

    Vaikas yra individualybė.Mes už savo vaikus tikrai nieko negalim nei nuspresti,nei suplanuoti.galim tik patarti,padėti.kaip ir visi tėveliai savo vaikams norisi tik viso ko geriausio.

    bulerija

  10. 3

    nors mano busimam ir labai lauktam stebukleliui tik 5 men pilvelyje.bet niekada nedrysciau jam ar jai nurodineti kuo buti,galiu tik patarti ar pakreipti teisingu keliu.pirmiausia tegu buna zmogum is didziosios raides o paskui ziuresim:)

    nikitadew