Atsakymai

  1. 2

    mazoji tik dabar pradejo,jai 2 su puse,nes anksciau nevalge.valgo ivairius,kaitaliojam,tai rutuliukai,tai ziedeliai,tai kvieciai su medumi,ir butinai dubenelyje turi buti 2 rusiu.

    axom

  2. 2

    nuo kokiu pusantru metuku o perkam ivairius issirenka patys,dabar valgo Kelloggs Honey Bsss Loops pries tai valge sokoladinius,kas kart vis kitus bando,valgom beveik kas ryta su siltu pieneliu nes didysis megsta jam 6,5metu tai maziukas irgi nori jam 2metukai ir 4menesiai,abu keliasi anksti nes keliauja i darzely,o sumustini valgo arzelyje,tai kad ne tusciu skranduku iseitu valgo sausus pusrycius su pienuku arba jogurta.

    Anonimas

  3. 1

    nuo metuku kaskur ivairiausiu rusiu ragaujam

    sandi

  4. 1

    Neperku. Mums 2 metukai.Nevalgo , tik jei truputi pagrauzt paima.Isbarsto, zaidzia,trupina. Geriau pusryciams duodu ka nors silto, kose kokia.arba tada jau kiausinuka virta vistos arba putpeliu perku, su lasisa, arba skumbre rukyta.

    liutukas

  5. 1

    nuo 2 metu kaskur pradejo valgyt, oho sokoladinius :) dabar valgo juos su jogurtu jam labai patinka tarp valgymu uzkasti dribsniu su jogurtuku :)

    kristale

  6. 1

    noriai ir daug sausiukiu valgyti pradejo tik dabar mums greitai trys metukai,anksciau nepatiko jei:)

    barskute

  7. 1

    ivairius perku,nuo kaskur kai buvo beveik 2metai

    Anonimas

  8. 1

    Perkam ivairius sausus pusrycius kazkokiu megiamiausiu neturim,o vaikai valgo dukryte kazkur nuo 2m,o sunus nuo 1m5men:)

    Bosiene

  9. 1

    mano vyras lb megtsa,tai buna nusiperka ir mazoji tada butinai nori ju,pavalgo kazkiek:)pradejo, gal nuo pusantru net nezinau..dazniausiai perka kviecius,jie smulkuciai,lengvai valgosi..

    bantukas

  10. 1

    Paragavo pusantru metu,bet nepatiko,tai ir nebeperku,nes pieno nemegsta,o sausu negrauzia.Pirkau Oho sausus pusrycius

    ruta26