• 16ats.

    Mano vyras isvykes i uzsieni ir musu santykiai slyja. Ka daryt?

    Mano draugas, vaiko tevas, isvykes i uzsieni ir nuo tos dienos musu santykiams kazkas atsitiko. Mes pradejome pyktis, jis man pradejo sakyti, kad as nemoku gyventi ir siaip jo visa seima nusistate pries mane. Pasakykite, kas gali buti? Padekit man, gal kam taip yra buve?

    EstėjaŠeimojeĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    santykei per atstuma yra didelis isbandymas porai,daug poru net isiskire.cia jum kaip isbandymas :)
    as pirma isvaziavau i anglija,paskui vyras,nebuvom kartu apie men laiko,truputi atsalom,bet paskui viskas susitvarke.dabar laimingai gyvena, :)

    redusis

  2. 3

    Nieko cia jau ir nepadarysi,reika tiketis kad viskas bus gerai. Tas isvaziavimas didelis jums isbandymas jusu santikiams. Sekmes tau !

    kristulele

  3. 3

    O aš manau nieko nereikia spelioti,jei vyras yra geras,tai atstumas dar ir sustiprins jūsų santykius.
    Manau pačiai reikia būti supratignai ir palaikyti šeimoje šiltus santykius,juk jis išvažiavo pagerinti visos šeimos finansus. Bet jei šis išvykimas tik pabėgti nuo problemų,tai sakyčiau nuo savęs tai tikrai nepabėgs,tiksliau tik liks jusų santykių neaiškumas. Dar pridėčiau,kad kiekvienas žmogus jaučia,kad yra abejingas ar neištikimas,tai linkiu greičiau viską išsiaiškinti,tik ne taip greitai,po lapsniu, nes kaip dažniausiai būna,kad prisigalvoji nesąmonių,ir liekate vieni taip viską iki galo neišsaiškinę. Laikykites viduriuko,kaip ir sunku bebūtų,juk viskas vardan šeimos.

    Deimax

  4. 3

    o mum atvirksciai,vyras buvo isvaziaves i uzsieni kai vaikas tik pradejo vaiksioti,mus suartino dar labiau tas issiskyrimas trumpalaikis:)

    dzionike

  5. 2

    kantrybe -dorybe....pagalvoj ir apie tai jog ne vien tau sunku kai vyro nera salia, ne tik tu pasiilgsti...manai vyruj lengva....suprask ir ji jis svetimoj saly be draugu seimos, manai jis nenori matyti kaip jusu vaikutis auga?abu esat isitempe, pasiilgstat vienas kito...kantrybes juk susitiksit vel gyvensit kartu ir busit laimingi...o gimines visada snekes kartais blogai kartais gerai...mylekit vienas kita ir pasitikekit:) pasitikejimas pagarba ir meile nugales visas apkalbas:)

    ernestulea

  6. 2

    Sakyciau,pas jus dabar yra sudėtinga situacija. Jus jauna,mažylis,vyras iišvažęvęs įužsienį,dar jo giminė nusistačiusi prieš jus, bet visvieną reikia būti stipriai, kad ir kaip sunku gyventi teisingai,kad ir sakytų atvirkščiai,mylėti artimą žmogų-savo vyrą ir vaiką. Mes su vyru irgi jau gyvename 12metų,ką jau neprišnekėdavo apie mane jam ar atvirkščiai,mes gyvename ir pasitikime vienas kitu,o tai ir yra manau pats svarbiausias dalykas,kitaip jau seniai išsiskirtume. Viskas priklausys tik nuo jūsų abėjų.
    Kartais nusiliaisk savo vyrui,pritark darbuose ir t.t.
    Aš save prisimenu irgi kaip degtikas,užsidegiu,po to galvoju,o juk galėjau ramaiai viską išsiaiškinti,o gal jis kaip degtukas,tai vėl gi jį supraskite jog jo giminė prieš jus,tai ir plėšosi jis tarp jusų,nors kokia mama bebūtų ji lieka mama. Sekmės.

    Deimax

  7. 2
  8. 2

    mano vyras irgi uzsienyje jau du su puse men ir dar liko laukti jo pusantro men...labai sunku,taciau myliu ir pasiilgstu kiekviena sekunde jo vis labiau:) aisq atsalo pokalbiai telefonu ar skype, zinau tai yra blogai, bet manau susitikus viskas pasikeis...galbut vyras nlb tave mylejo kad santykiai pablogejo?galbut ten atsirado kita?...galime daug svarstyti,taciau manau neissiaiskinsi kol pati su savo brangiuoju nepakalbesi ir niekas nepaaiskes...dabar belieka tau tik spelioti...

    Doviliuke

  9. 1

    gal jau viskas klostosi puikiai?tikrai to palinkeciau..o gal jau kartu,t.y. jau isvykai pas ji?nes vis dar manau,kad turetum vykti...

    gintarep

  10. 1

    jeigu jūsų vyras išvykęs ilgam, tai patarčiau vykti pas jį, gal ten jums pavyks atsiriboti nuo giminių ir pradėti šeiminį gyvenimą. o jei keliems mėnesimas, tai būkit protingesnė, pakentėkit, stenkitės nesibarti, kad vyras galvotų, kad jį namuose myli ir laukia: jie gi kaip maži vaikai, jiems visada reikia pagirimo ir dėmesio. o apie giminę mažiau galvokit, nors, aišku, pasakyti tai lengviau nei padaryti. bet iš savo patirties žinau, kad jei pradėsti su jais kariauti, tai bus dar blogiau, ypač, jei jūsų vyrui giminių nuomonė yra svarbi. šiuo atveju geriausia taktika "nuskriasto vaiko": tiesiog darikyt nekaltas akytes ir miela sypsenėlę ant veido, tada jūsų vyras nesu[ras, kodėl gi giminė prieš jus ir susimąstys, ar giminė neperdėjo jūsų atžvilgiu. man tai padėjo.

    karolis