Atsakymai

  1. 3

    manau kad mormaliai,bet tikrai naera mazai:-)

    daina

  2. 3

    labai gerai,kiti vos vos kilograma priauga :)

    redusis

  3. 2

    Tikrai normaliai tavo vaikutis auga. Maniskis pirma men irgi tiek pat priaugo 1.300kg, tai daktare sake, kad daug, bet kiek teko girdeti, labai normalu pirmus menesius tiek priaugri.

    Indruke

  4. 2

    Pažiūrėk per paiešką, yra ūgio ir svorio lentelės. Jeigu telpa į ribas, reiškia gerai. Be to, pirmus kelis mėn. vaikutis priauga dažniausiai daugiau kaip kg, vėliau, gal nuo kokių 6 mėn. jau priauga mažiau. Aišku, jeigu priauga mažai, vėliau reikia primaitinti. Gyd. sako, kad per pirmus mėn. turi priaugti ne mažiau kaip 900 g., tada yra gerai. O dėl ūgio, tai pirmą mėn. mūsų gyd. net nematavo. Sako, kad kojytės galima blogai ištiesti ir bus didelė paklaida, o tada tėvai pradeda nervuotis (va, panašiai kaip tu:)) )

    elegancija

  5. 2

    Maniske priaugo 1,150 ir net 5 cm.Kad pirmus menesius priauga apie 1 kg su trupuciu,esu girdejus,bet del ugio tai net neisivaizdavau,tai kai gydytoja pasake,kad maniske 5 cm ugtelejo,tai nustebau.

    jurraa

  6. 1

    normalus svoris,maniskis priaugo iskart 1500g

    ruta26

  7. 1

    geriausiai galetu gydytojas pasakyti, nes jis zymi ir svori ir ugi. dar lemia tevu ugio duomenys.

    juratele

  8. 1

    pagal esme tai daug, bet jai nuo mamos pieno tai normalu, jai nuo misinuka tai nerealiai daug.

    LinabeiKristinute

  9. 1

    jai nuo mamos pieno tai yra normalu, nes mamos pienas kudikiui yra sveikas ir jis traukia kiek jam reikia, o jai nuo misinuku ar kosyciu tai labai daug netgi.

    LinabeiKristinute

  10. 1

    mes per menesi pirma priaugom 1,300 ir 4cm. o per antra 1,6kg. ir 5cm. daktaras sake kad gerai augam, bet as galvoju prie tokio greito augimo prisidejo misinukas. nes pati neturejau galimybes maitinti:(

    Vytaute