• 4ats.

    Mažylis prieš ir po valgio pyksta, gal netinka misinukas?

    Ar gali taip buti: pasirinkta misinuka vartojame jau kokius du men, bet paskutinemis dienomis mazylis nervuotas, pyksta ir pries valgi ir po valgio, raukosi kai ikisi buteliuka, gal sakau jam misinukas nebepatinka? Bet kakoja normaliai, beveik neatpilineja, na kartais buna diena, kai daugiau atpila.

    mysteryyMaitinimasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    sunku pasakyti, kaip su tais mišinukais gal ir netinka.Mbuvo problemų irgi kol suradom priežastį, mano mergaitė nuo 4 mėn valgydavo Milupos košytes pieniškas, atrodė viskas lyg ir normaliai, bet nuo 7 mėn mus pradėjo kamuot bėrimai ant veiduko, kūnelio, po to pradėjo rastis pūliniai, ir tokie skausmingi kad net prisiliest negalėjom, spėliojom kas gali alergizuot, bet kad košės mums nė į galvą.aš jau prisigalvojau kad mano vaikui dibetas, nes prie diabeto nei iš šio nei iš to kyla pūliniai.....bet pasirodo tos Milupa košės kaltos.....:((((( taip kad ir tu pabandyk pakeisti mišinuką ir žiūrėk kaip vaikas:) sėkmės

    pupa34

  2. 1

    Vaikutis jūsų pyksta, nes jam noretųsi jausti šiltą mamos kūną, o ne guminį čiulptuką ir stiklinį buteliuką.
    Be to, tai nenormalu, kai vaikai maitinami paguldyti į lovytę, nes taip būdavo tik tarybiniais laikais vaikų namose, kur kūdikėliai negaudavo mamos šilumos. Nemanau, kad ir jūs turėtumėte taip elgtis.

    Natalija_Skorobogatova

  3. 1

    Mums buvo irgi panasiai, kai misinuka sugalvojom kita vartoti, bet jis pykdavo jau nuo antro maitinimo, nes pirmasis ispudis apie misinuka jam turbut buvo nekoks. O dabar jis ant darzovieniu ir normalaus maisto taip pyksta, tai vargstam, vis neitinkam.

    Agne

  4. 1

    Maniškis irgi taip darydavo, tai keitėm maitiniko pozą, pradėjom mišinuku maitint gulintį. Dabar kartais maitinu ant rankų, o kai kaprizas tai tada paguldau ir suvalgo...

    ledi