Atsakymai

  1. 3

    Faršas,ryžiai,druska,pipirai,svogūnas.Čia tiems klasikiniams balandėliams.O aš darau paprastesnius balandėlius,o skanu lygiai taip pat.Taiva,dedu į faršą kiaušinį,ryžius,druską,pipirus,svogūną.Suminkau,padarau kotletus,pakepinu šiek tiek, tada dedu į puodą,kurio dugną iškloju pjaustytu kopūstu ir morkytėmis.Tada ant viršaus vėl dedu pjaustyto kopūsto,morkyčių.Žodžiu paslepiu tuos kotletus-balandėlius po kopūstais,padarau padažiuką,užpilu viską ir troškinu puode,kažkur 30min.ant lėtos ugnies.Į padažą įdedu šiek tiek grietinės,miltų,pomidorų padažo,svogūno,prieskonių.Skonis superinis ir nereikia tiek terliotis su tais kopūstų lapais:)

    vitalijus

  2. 2

    faršas, virti ryžiai , prieskoniai pagal skoni , svogunas

    IlonaP

  3. 2

    farsas,ryziai,svogunas,prieskoniai,kiausinio nemusu,nes jis sugeria skysti ir farsas dazniausiai buna sausokas.cia ne kotletai kad deti kiausini.juk i cepelinu farsa taip pat nededa kiausinio:D

    mylime

  4. 2

    farsas, prieskoniai ir ryziai - bet as ryziu neverdu. isverda puikiausiai ir taip, nes kopustas gan ilgai troskinasi tai kam tas papildomas darbas virti ryzius kurie ir taip isvirs :)

    arcita

  5. 2
  6. 1

    svogunas, farsas, cesnakas, ryziai virti ir prieskoniai:)

    dntbnt

  7. 1

    Faršas, tarkuota morka, ryžiai, juodieji pipirai, druska, šiek tiek smulkintos raudonosios paprikos (miltelių).

    Apela

  8. 1

    Virtu ruziu, druskos, pipiru, kepintu svogunu.

    Imbiere

  9. 1

    dedu kiausiniu pipiru druskos ryzius wirtus wiskas maisai ir idedu dar dziuwesiu truputi

    viktorija2

  10. 1

    Virti ryziai,prieskoniai,svogunas,skiltele cesnako,tarkuotu morku,Ir dabar pries dedant puodan,ivyniotus balandelius apkepint pradejau,kaip kaikas daro.

    Fausta