Atsakymai

  1. 2

    Ar verta gadinti tai, kas Dievo duota? labai gerai pagalvok pries si zingsni... as irgi bijociau.. del skausmo tada nezinau :)

    dellta

  2. 1

    Nesuprantu tokiu pasisakymu, kad plastine operacija galima darytis nebent tik tokiu atveju, kai kenkia sveikatai... Plastines operacijos dazniausia atliekamos ne del sveikatos, o del isvaizdos. Lietuvoje plastines operacijos yra labai skeptiskai vertinamos, ir taip tikriausiai bus dar ilgai... Nenuostabu. Lietuva nera itin issivysciusi salis, o tolerancijos lygis joje apgailetinas...
    Mano nuomone tokia, kad jei labai nori, ir jei yra tam galimybes, tai kodel gi ne? Zinoma, pries tai pasikalbek su chirurgu ir issiaiskink, kokie galimi minusai po operacijos. Pvz. po nosies plastines operacijos daznai gali sutrikti kvepavimas, t.y. gali tapti sunkiau kvepuoti. Bet jis jus apziurejes tinkamai ivertins situacija.
    Tik nepasiduokit visokiems "Kaip Dievas dave..." ir pan. ;) Tai jusu gyvenimas ir jusu isvaizda! ;) Sekmes.

    Yuki

  3. 1

    mano pazistama pries pora savaiciu prisipute lupas-verkia iki siol. ne del skausmo, o del to ,kad i veidrodi paziuret negali.

    dellta

  4. 1

    As kazkada taip pat masciau apie nosies operacija,siek tiek domejausi kainomis ir visa pooperacine busena.Bet susilaikiau ir nuvijau mintis salin...,-del moraliniu sazines grauzimu...Svarbiausia esu sveika,aciu Dievui,pamaniau ir visus kompleksus galima iveikti kitais budais,ne plastinem operacijom.Na nebent ji reikalinga tikrai del sveikatos problemu.Bet nera jokios garantijos,kad nebus kokiu komplikaciju,nera jokios garantijos,kad rezultatu busi patenkinta...

    geguziukas

  5. 1

    noriu daryti plastine nosies operacija,pasimazinti:)

    domisi

  6. 1

    o tu cia del kokios operadijos bijai? ar kokia nors plastine, ar polypai?

    dellta

  7. 1
  8. 1

    skausmas toks kad nesinori gyvent savaite po operacijos... :/

    dellta

  9. 0

    Vienoms labiau , kitoms kiek zinau maziau juk dar priklauso ka darysi nosytei ar tik kazka koreguosi pvz galiuka , ar kuprele ir galiuka .... Zinai , grozis reikalauja auku , juk istisai neskaudes , pirmosios dienos bus nekokios ,bet uztat turesi grazia nosyte jei dabar del jos kompeksuoji .

    Mazute

  10. 0

    balandi bus konferencija,ten susitiksime su daktarais,jie apziures,ar operacija galima,ir tarsimes del datos jei viskas ok.

    domisi