Atsakymai

  1. 3

    na daug kas priklauso nuo pudros teptuko su kuriuo tepsi,nes su kai kuriais tepasi,taip lyg butm tik tarpais dazius,o su geru,tai tolygiai pasiskirsto.

    gabija1

  2. 1

    kiekviena biri pudra turi buti pritaikyta prie odos

    nade

  3. 1

    biri pudra graziai pasidengia su vatos tomponeliu, skirtu makiazui valyt

    raima

  4. 1

    reikia minksto didelio sepetelio. "Pamirkai" i pudra, nukratai pertekliu i indeli ir pudriniesi :) As prie ja berdama ant veido dar pamaskuoju demeles su maskuojamu piestuku.

    1dziuls

  5. 1

    As pudros paberiu ant kamstelio ir su sepeteliu surenku viska ir tuomet ant veido. Labai svarbu geras sepetelis, geriausia naturaliu sereliu, sabalo ar voveres plauko, bet jie nepigus. Yra teptuku ir pudros pertekliui nuimti.

    kvapni_feja

  6. 1

    As pasiberiu jos siek tiek ant serveteles, tada sepetuku perbraukiu ir tepu ant veido. Taip dare kosmetologe, kai dare man makiaza salone. Nuo jos ir nusiziurejau si buda. Tada pudra nedulka ir sepetelis ja graziai surenka tarp sereliu.

    Vita_321

  7. 1

    nu as kaip darau, turiu stora teptuka ir pavarau ant veido. o siaip tai as megstu daryt taip, ant pagrindo uztept slapios pudros ir ant virsaus sausa pudra patepu su sepetuku :)

    dellta

  8. 0

    Pasiberk trupuciuka i dangteli , pasiimk didesni sepeteli , truputi pavilgyk ir po trupuciuka tolygiai braukyk su sepeteliu per veida

    Mazute