• 9ats.

    gal zinote kaip vadinasi ta vieta kur kelenas yra bet is kitos puses. is nugaros puses. sunui ten iskilo didelis guzas. galvoju nuo ko jam taip. paieskociau internete info bet nezinau kaip ta vieta vadinasi. o musu daktare tolokai, kitam mieste tai nenoriu vazinet jei cia nieko blogo

    padraikaVaiko sveikataĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    Bet koks auglys,gūzas atsirades net jei jum atrodo nereikšmingas .Visų pirma yra pasekmė nusilpusio organizme imuniteto,todėl sulaukti rimtų komplikacijų,tikrai nemaža tikymybė.klaidingai manote kad šį kartą, gal prašoks pro šalį, nes toli važiuoti pasirodo sudėtingiau.
    O jeigu neprašoks?
    Patarčiau netingėt nuvykti pas gyd.
    Aš jau vien dėl to,kad būtų ramu važiuotau sužinoti ar tai rimta.
    O nespėliočiau nutiks kas blogo ar ne.

    Anonimas

  2. 3

    Gal pakinklis? :)
    Man vaikystėje buvo toje vietoje guzas. Nuo ko - nežinojome. Tik sakė, jog gerai, kad nedelsėme. Tai ligoninėje tiesiog švirkštu ištraukė kokius tai skysčius, uždėjo gipsą, kad nelankstyčiau kojos, paskui pašilė ir viskas. Nei man skaudėjo, nei aš dabar kokias pasekmes jaučiu.
    Žinoma, jums gal tai visai ne tas pats. Todėl geriau kaip tik įmanoma greičiau kreiptis į medikus. O dabar ir medicina pasikeitusi, tai gal ir gydymas būtų paprastesnis :)

    Ausra

  3. 2

    Taip, tai pakinklis lietuviškai.

    Vita_321

  4. 2

    ne po mente! is kitos puses kur keliene yra , na per sulenkima..as suprantu kaip paaiskino, bet pati net nezinau kaip ji vadinasi :D labai idomu pasidare koks tos vietos pavadinimas.
    Beto autorei klausimo noreciau pasakyti , kad man buwo iskiles guzas toi vietoi kur yra alkune bet is kitos puses, na per sulenkima, kaip ir jusu sunui per sulenkima, tik man ant rankos buvo, tai man ten buwo kazkoks uzdegimas ir gydytoja turejo vaistu israsyti kad jis praeitu. O tas uzdegimas tai atsiranda nuo to kad pvz isipjauni ar seip per kokia zaizda patenka y kuna infekcija, ta prasme kazkoks neswarumas gali patekti ant zaizdos, smelis ar dar kas, na per zaizda ji patenka y musu kuna ir keliauja..keliauja keliauja, kol kazkur neprisitvirtina ar neuzstringa ir toje vietoje pradeda viduje puliuoti , zodziu prasideda uzdegimas-atsiranda gumbas. Taip man aiskino mano gydytoja, taip kad manau jei jusu leliui tas pats kaip man buwo tai teks vaistuku pagerti

    Pingvin

  5. 1
  6. 1

    gal vaikas uzsigavo ar susitrenke.buna kad susikaupia vandenys ir tada juos svirkstu istraukia.pasiskambinkit gyd,jei nenorit vaziuoti.

    mylime

  7. 1

    nezinau kaip lietuviu, bet rusu tai vienintiele kuvo vieta, neturinti pavadinimo. Gal ir lietuviskai tas pats?

    Katia

  8. 1

    po mente? nelabai suprantu ka bandote paaiskinti..

    dellta

  9. 0

    Ta vieta vadinasi pakinklis. Greičiausiai Jūsų sūnui Beikerio cista o atsiranda jos nuo kelienio traumų. Vaikams turėtų praeiti savaime bet geriau pasikonsultuoti su gydytoja. Padarytų ekoskopą ir peršviestų kojas ir pasakytų ar nėra pakitimų.

    Anonimas