• 8ats.

    Koks idealus mergvakario scenarijus?

    Drauge ruosiasi teketi, labai norime jai ka nors netiketo ir smagaus paruošti. Gal ką galėtumėte pasiūlyti? Gal pačioms teko dalyvauti arba net organizuoti? Buciau dekinga uz jusu patarimus.

    LukamoVestuvėsĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 5

    mano mergvakaris buvo toks :) is namu pagrobe 2 drauges, uzsimaukslinusios ant galvu juodas pedkelnes, apsirengusios kaip bernai, treningai ir visa kita :D uzriso akis, uzdejo antrankius ir isisodinusios i masina nusiveze pas bureja :))) islipus dar maciau ant masinos galinio lango buvo uzrasyt " sanciu mafija " :)))) isivaizduokit koks vaizdas turejo but, panos uzsidejusios koines su sautuvais mosikuojasi :) pravaziuodami senesni zmones su isgasciu ziurejo :))) zodziu nusiveza jos mane pas bureja, ieinu i kambari kuris buvo pilnas zvakiu,smilkalu, veidrodziu ir t.t bureja persirengusi kita drauge man is delno bure ateiti, liepe parodyt koke esu seimininke dariau is plastelino patiekalus.. bure kortom ir t.t i burejos kambari supuole visos panos nesinos falo formos torta, tiesa Agne sake jis yra nelabai skanus ir ziauriai saldus.. mes net jo nesuvalgem.. zodziu isgerusios patraukem i laisves aleja, tiksliau atvazevo masina tiuninguota be stogo ( drauges uzsake) ir nuveze mus i laisves aleja :) ten man jos dave prezervatyvu, visokiu zaisliuku ir liepe pardavinet zmonem :) dar ikiso taupykle kad pinigeliu surinkciau :D buvo juoko su tuo pardavinejimu, vaikinai visus prezervatyvus ispirko :) tada dar viena staigmena manes lauke vakare prie rotuses musu lauke limuzinas, kuris veziojo po kauna ir galiausiai nuveze i kluba :) kuriame buvo uzsakytas staliukas :) bet mes ten neuzsibuvom, tai keliavom i kita kluba.. zodziu atsventem sauniai :) girdejau kitos panos apsirengia velniais o nuotaka aprengia angelu, mes visos buvom apsirengusios vienodai.. nesakysiu kaip nes labai nesvankiai :))

    kristale

  2. 4

    man teko viena karta prisideti prie organizavimo. Bet jau praejo keli metai, tai nelabai atsimenu, ka ten darem. Nuotaka sirgo, tai is namu negalejom iseiti :( O torta turejom, nuotraukos gavosi superines, bet skonis tikrai prastas. Dar darem atminimui nuo draugiu albuma, ji buvo labai nustebinta. Surinkom kas kokiu turejo jos nuotrauku, nuskanavom ir prirasem visokiu palinkejimu, surysom kaip knyga. Dar darem toki zaidima: pries mergvakari paruosem kruva klausimu pvz. kiek jos vyras nori tureti vaiku, kokios spalvos jo akys, koki men. susipazino ir pan. Pries mergvakari paskambinom jos vyrui ir paprasem atsakyti, o paskui tikrinom ar gerai ji pazista savo isrinktaji. Drabuziai buvo iprasti - pizamos. Norejom uzsakyti striptizo sokeja namo, bet nepavyko, pasirodo, tai reikia padaryti pries kelias savaites, nes jau nebuvo laisvu. Na tai tiek buvo pramogu, pasedejom moteriskoj kompanijoj, isgerem vyno, pazaidem ir issiskirstem, bet mano draugei toks scenarijus tiko.

    mamyčiukas

  3. 4

    Vienai draugei buvom suruose mergvakari su retro drabuziais, isnuomotu troleibusu, striptizo sokeju ir linksmybemis naktiniame klube. Buvo visai smagu.
    O mergvakariuose man tik labiausiai nepatinka, kai panos uzsakineja falo formos torta, man kazkaip jis neatrodo skaniai, o paragavus pasidaro dar neskaniau, nes ten tik dazai maistiniai ir riebus kremai. Tokio nepatariu uzsisakinet.

    Agne

  4. 3

    Teko dalyvauti ir ne karta. As asmeniskai nemegstu tu tradiciniu mergvakariu su lakstymais po gatve, kabinejimaisis prie svetimu vyru, klubais ir pan. Nesakau, kad negali buti smagu, bet man tai jau nusibode ir tikrai nebuciau norejusi tokio mergvakario :). Todel parasysiu tik apie labiausiai istrigusius.
    1. Tautinis mergvakaris. Jaunamartei iteikeme siuvyneta ant drobes kvietima zemaiciu kalba, kad zinotu kuria diena ir kuria valanda butu pasipuosusi namuose ir men jos atvaziuosime paimti. Mergina issipuste kaip i kluba, o mes jai atvezeme tautinius drabuzius ir pacios visos buvom tautiskai apsirengusios (skolinomes rubus, bet galima ir issinuomoti). Tada uzsakyta senovine volga nuvezeme jaunaja prie Gedimino pilies, kur ji turejo skaityti priesaika, kad pasizada neatsisakyti musu visu draugiu, kad vyras jai bus paskutineje vietoje ir t.t. (buvo pas mus viena kuribinga mergina kuri viska sauniai surase). Po priesaikos ejome plukdyti i Vilnele mergautini vainikeli (buvom nupyne ir jis labai tiko prie tautiniu rubu). Tada nukeliavome i tautini kaboka. Kol keliavome turejome su savimi mageli su tautinemis dainomis, tad buvo smagu. Taip pat jaunajai daveme iv.uzduotis (numegzti sau keliaraisti, su kumstinem pirstinem suvalgyti saldaini ir pan.) (tiesa, norejom uzsakyti velobara, bet jie mus pavede). Kaboke mus pasitiko spec.uzsakyti liaudies muzikantai, vaisinomes lietuviskais uzkandziais, padavejai skyre visokias zuduotis (buvom sutare is anknbsto): supjaustyti svoguna, nurinkti stala ir pan.
    2. Ramus mergvakaris (kadangi jau buvau su nemazu pilvuku, tai toki man merginos surenge). Su drauge buvom susitarusios eiti i miesta, o is tikro pasitiko visas merginu burys su balionais puosta masina. Pradzioji gavau dovanu tailandietiska masaza, kad atsipalaiduociau. O tada jau prasidejo atkalbinejimas teketi. Tam merginos buvo paprasiusios, kad mano artimieji (mama, sesuo, dukterecia) ir sefas parasytu po laiska (net neisivaizduojate kokia buvau nustebusi ir net sujaudinta). Taip pat jos buvo uzdavusios klausimus mano vyrui, o paskui man tuos pacius uzdavinejo. Nepavykus atkalbeti, padovanojo visa skrynia kraicio (kiekviena nuo saves po dovanele su komentaru), rase gyvenimui reikalingus patarimus (receptus, gydymo, intymias ir t.t. paslaptis). Suorganizavo, kad padavejas duotu keleta uzduociu man, kaip busimai seimininkei: turejau atskirti kokie gerimai i kokia taure turi buti supilti, turejau paserviruoti stala, is serveteliu islankstyti figura ir pan.
    3. Fragmentai is kitu mergvakariu. Visos apsirengusios jureiviskai plauke jachtoje, kur ir atliko ivairias uzduotis. Vazinejo isnuomotu troleibusu ir kiekvienoj stoteleje vis ilipdavo gyvenimo ivykius primenantis zmogus (tevai, pirmoji mokytoja, jaunystes draugai,..., darbdavys, ..., galiausiai vyras). Zaidziamas zaidimas, kai obuolys susmaigstomas krapstukais ir traukiant kiekviena drauge pasako ka nors negera apie vyrus, kad atkalbeti teketi, pvz. vyro kojines smirda, o jaunoji turi ji apginti, pvz. jis jas keicia kas diena. Gatveje sutiktu vyru (ir uzsienieciu) merginos prasydavo parasyti palinkejima jaunajai. tai tiek istrigo :)

    Ausra

  5. 1

    Per pazystamus surinkom bernu trijule,kuriu businoji nuotaka nera akyse maciusi.Suorganizavome taip ,kad jaunamarte ejo gatve,o pro sali vaziave tie vyrukai isitempe ja i masina.Piktu balsu pradejo gazdinti kad per daug yra mergina prisisnekejusi ir truputuka ja pavezes iki miskelio. Jaunoji ne juokais supyko.adrenalino gavo ne mazokai,ir prigazdinta buvo i valias:)))) Kai mums atveze i miskeli jaunaja,pasitikome ja prie stalo aplodismentais ir gera nuotaika:)))))

    Anonimas

  6. 1

    www.linksmadieniai.lt rasite idomiu programu

    Anonimas

  7. 1

    mano brolio zmonai rengeme mergvakari,nuo pat ryto plusome jos sode puoseme nama,padareme kampeli nuotakai,sudejome visas reikalingas dovanas nuotakai,nupirkom baliona vyra,su vyrisku pasididziavimu:)prikabinome labai graziu zodziu visame name,zvakiu,uzkandziu,geralu vienu zodziu paruosem vakarui,o visos panos vakarop nuvaziavom i nuotakos namus pasiemem,uzrisom akis ir isodinom i masina,nuvezem prie jos nemegstamiausios kavinukes,ten buvo atsitiktinis seniokas su didele barzda sako paciupinek cia tavo dovana:))perejo vaiku aiksteles trasa uzristomis akimis,isgerem sampano ir nulekem prie ezeriuko,ten buvo daug zveju,surinko akmenukus sudejo i maiseli kiekvienas akmenukas blogi prisiminimai ir ismete i ezera,zvejai dar nusinese ja,i savo kompanija sampano isgerti:)paskui nuvaziavom i soda dalinom savo atskiras dovaneles,sutemus ejom su dainom link ezero leidom vainikus su zvakem pasakiskas vaizdas buvo.paskui vidurnakti ileidom i nama,kur prasidejo visi linkejimai,dovanu perziura,balioninis vyrukas,sokiai na nemoku nupasakoti bet buvo nerealiai smagu,susirinko panos ir viskas tuom pasakyta:)))

    dzionike

  8. 0