Atsakymai

  1. 7

    Mes pastoviai duodam po 2 lasiukus vit.D .Kad naturaliai vitaminas D gamintusi, reikia daug sauletu dienu, o Lietuvelej taip ju maza ...

    almyte7

  2. 5

    Aš taip pat,kaip anonimas ,vitamino d daviau iki metų,o paskui pradėjau duoti žuvų taukų,ten pakankamai vitamino d ir plius vitaminas A,vitaminas C,Vitaminas E ir omega-3 riebalų rūgščių...Šiais metais žadėjau per vasarą nebeduoti žuvų taukų,bet kadangi pradėjom sirgti,tai ir vėl pradėjau duoti,nes žuvų taukai stiprina imunitetą...Kažkada gydytojos klausiau ar būtina duoti vasarą vitamino D,ji atsakė,kad nebūtina,užtenka tos saulės,tai gal pasikonsultuok su savo gydytoja,nes daug kas priklauso ir nuo vaiko būklės....

    debesėlis

  3. 4

    Žuvų taukai tikrai nepakenks :) Aš duodu abiems, nors ir vyresni - gydytoja rekomendavo. Bent jau apetiotas labai pagerėjo. Aš ir pati žuvų taukus geriu.

    Giedre

  4. 4

    As vaiko gydytojos klausiau ar bereikia duoti vit. D, kai sauleta ar bent jau doze sumazinti. Tai ji sake, kad duotumem ir nemazintumem, t.y. po 2 lasiukus kasdien. Sake, kad cia tik profilaktine doze, todel nereikia jos atsisakyti net vasara. O dabar kai eisime pas gydytoja irgi planuoju paklausti apie zuvies taukus.

    Ausra

  5. 4

    vartojame vit D kiekviena diena nepriklausomai nuo saulutes kiekio.Manau vasara galima sumazinti lasiuku kieki bet tik gydytojui apziurejus ir rekomendavus.O zuvu tauku veikimui saule neturi itakos.

    Rita

  6. 3

    pagal gydytoju rekomendacijas vit D iki metuku, o nuo metuku zuvu taukai.Teko skaityti kad vandeninio vitamino D neperdozuosi nes perteklius pasisalina su slapimu, o aliejinis kaupiasi inkstukuose.Reiketu bijoti ir per mazo kiekio vitamino ne tik pertekliaus.
    Mums tuoj metukai tai va jau baigiame vitamina ir pirksime zuvu taukus :)

    Rita

  7. 3

    nuo 06.01 vit d nebeduodu, o val žuvies taukus geriam.Mums 10 mėnesiukų

    pupa34

  8. 3

    vitamina d daviau iki vieneriu metu. o paskui zuvies taukus.

    Anonimas

  9. 3

    O kiek laiko Jusu kudikiams?
    Nes mum kaip tik 10 men. Tai daktaras sako na atsargiai su tuo vitaminu d, kad neperdozuot.

    austeja0809

  10. 2

    Mes iki metuku gerem vitamina D, o paskui perejom prie zuvu tauku, bet maziukui galvyte vistiek prakaituodavo, tai ir vitamina D vis dar panaudojam po 2 lasiukus profilaktiskai. 1 lasiuka duodu, kai diena buna grazi ir sauleta.

    Agne