• 6ats.

    Gal kas papasakotu placiau apie buteliuko kariesa?

    Kaip pazint kad buteliukas nebelabai tinkamas ir jau pazeistas karieso?ir apskritai koks buteliukas visgi geriau stiklinis ar plasmasinis?Ar reikia buteliukus keisti ir senus mesti lauk po kazkiek tai laiko?

    rujgaMaitinimasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 8

    As manau,kad kariesas buteliuko nepazeidzia :))) ir buteliukas yra tinkamas,kol tinkamas naudoti tik ciulptukus reikia mazdaug kas tris menesius keisti, Na, cia ,kaip kam iseina :)
    O buteliuku kariesas yra vaiku iki treju metu dantu liga.Norint isvengti sios ligos rekomenduojama nuo metuku nemigdyti maitinant kudikio is buteliuko,o ir nakti neduoti saldziu gerimu.

    almyte7

  2. 3

    Na va, Almyte7 labai išsamiai viską papasakojo :). Galiu tik pridurti, kad pažeidžiami būtent priekiniai dantukai- tarpdantyje atsiranda pažeidimas.

    Giedre

  3. 2

    o as maniau kad tai yra kariesas ar pazeidimas buteliuko,visai nepagalvojau kad tai su dantimis susije:)

    rujga

  4. 2

    Apie kariesa tai mazai zinau, bet is savo patirties tik galiu pasakyti, kad buteliukus keisti patartina mazdaug kas 3 menesius. Bent jau as naudodavau plastikinius Avent buteliukus, kas savaite juos virindavau ir po keliu menesiu jie jau atrodydavo labai nutriuse ir sieneles tokios siurkstesnes ir nebeskaidrios nuo virinimo likusiu kalkiu. Vat tada ir pakeisdavau.

    Agne

  5. 1
  6. 1

    Auginu sūnų,jam dabar 1,7m-mus taip pat kamuoja šis bjaurus dalykas-nors maitinu dar krūtimi(naktimis taip pat pasilepina).Dukrą taip pat maitinau iki 1,8m-dantys kuo gražiausi.Nuo ko tas kariesas atsiranda-net patys daktarai tiksliai nepasako.

    Anonimas