• 34ats.

    Koki piena perkate sau ir vaikuciams? Pigesni, brangesni, o gal is bobutes?

    As perku Dvaro piena, na man jis pakankamai brangus, bet tik del vaiko, kad kuo daugiau butu baltymu isaugotu. Man paciai ir optimos linijos tinka atsigerti at blynams kepti

    efkuteMaistas ir gėrimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    na niekada y pieno kaina neziuriu,visuomet pirkdama pasiuziuriu iki kada galioja:) o pienas visas vienodas tik riebumas skiriasi ir keliu centu kaina ;)

    gabija1

  2. 3

    is parduotuves 1% arba 2,5 %

    CARIBIO

  3. 3

    perkam dvaro - vyras geria, o kavai pabalinti man tinka ir optima :) leliukas dar per mazas pienukui.

    arcita

  4. 3
  5. 2

    mes pigesni, arba kai yra galimybe is kaimo atsivezame :)

    tikmama

  6. 2

    na mano dar negere tokio pieno, bet planoju pirkti is ukininku. Bet ne turguje vielniai zino kur ir kaip ipilta. Viena karta pirkau parduotuvieje, supakuotas maiselije kaip ir kitu markiu pienas, bet ten netgi grietinele dar liko, ne taip kaip kitose pienose - vien vanduo.

    Katia

  7. 2

    visi geriam Bären milch arba MILSANI kokioj pardej esam toki ir perkam

    Anonimas

  8. 2

    jau kuris laikas perkame Dvaro piena kur butelis su rankena,beveik 6lt kainuoja,bet mums jo uztenka kelioms dienoms,o ir nesurugsta jis taip greit kaip paprastoj popierinej pakuotej pigesni

    sandritute

  9. 2

    pieno neperkam parduotuveje ,o parsinesam is mamos nes ji laiko karvyte tai zinau kad pienas ir sviezias ir ekologiskas .

    lina38

  10. 2

    Perku dvaro 3,5 proc. riebumo, arba 2,5 litro su rankenele raudonu kamsteliu, ten irgi riebumas 3,5, tokie skanesni.Is bobuciu nuperka mociute kartais, mes ji perviriname, bet skonis man tada nepatinka .Patinka kaimiskas naturalus, bet dabar laukiuosi, tai negeriu ir vaikui neduodu.

    liutukas