• 32ats.

    Paziurejau puse laidos per tv3 ir bijau skiepint vaika

    Laukia lyg ir paskutinis skiepas,metuku ir 3menesiu laiko, poliklinikoje. Bijau skiepint, kad nebutu baisybiu,ka jus darete,skiepinote?

    efkute1-2 metukaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    mamytes brangiosios,visu pirma,autizmas buna igimtas,o ne igyjamas. Si liga pradeda rysketi ne nuo gimimo,o vaikui augant. Jokie skiepai vaiko autistu nepadarys. O kokliusas,difterija,poliomelitas vaika ne tik kad invalidu gali padaryt,bet ir i kapus nuvaryt... Bet kaip sakoma,tamd ir demokratija,kad rinktis galim... P. S. Vis delto galetumet pasidomet,kas yra autizmas pries rasydamos.. O televizijoje,kaip kam reikes taip ir parodys. Turbut sveiku vaiku toje laidoje nerode...

    Anonimas

  2. 3

    nemanau,kad skiepai yra is ites tokie naudingi ir efektyvus kaip apie juos yra kalbama

    gabija1

  3. 2

    Galiu pasakyt tik tiek, maciau labai daug mokslines medziagos apie skiepus. Papasakot ka ten maciau neimonoma, tiek neprirasysiu. Toks trumpas pastebejimas, jog patys mokslininkai ar gydytojai, artimiau susije su skiepais, savo vaiku neskiepija! ir , kad skiepai , kai kurie, pazeidzia centrine nervu sistema! O siaip kiekvienmo teise rinktis.

    renaciuks

  4. 2

    Musu gydytoja sake,kad tie mokami nuo nemokamu visai niekuo nesiskiria.. O ir mes neskiepyjom,nes pirmu skiepu uzkrete krauja mums,buvom reanimacijoj.zodziu baisu. Ir dabar baisu skiepyt. Ateis laikas,kai truputi paaugs mano vyrukas,tada gal ir paskiepysim :) mane pacia skiepyt pradejo,kaai buvo 3m,nes daktare tada mamai sake,kad nera ko skubeti. Nemanau,kad tuose skiepuose,labai jau daug gerio yra,ir nuo vaikucio imunines sistemos priklauso ar gerai sureaguos i skiepa,ar ne. Ir gydytoja dabar mus pastoviai kalbina skiepytis,tik kas mus isgazdino,kad pasake,jog dabar yra atkeliave blogi skiepai,ir ant mano vaiko NEBENORI rizikuot,sako kai bus geri,pranesim.. ai,ka ir begalvot ten.. Bet cia kiekvieno asmenine nuomone ka su savo vaikeliu daryt :)

    Anonimas

  5. 2

    daugiau nezadu skiepyti,ir tokia laida labai piktinausi ziuredama,visu pirma del saliskos vedejos,kuri akivaizdziai palaike profesoriu Usoni,ir rode pagarba tik jam,pats profesorius vis siule pasiziureti visokius izymius puslapius,kur jo paties straipsniu prideta,bet jam pries akis buvo vaikas autistukas,buvo zmones su tikromis istorijomis ir tokiu yra daugybe,bet juos vis bandoma sumenkinti,nutildyti,nes tai nenaudinga.gal vaikucio tetis ir nebuvo labai mandagus,bet as ji puikiai suprantu,nes kai turi vaika su negalia tai yra tik tavo beda,net to kas priklauso turi eiti reikalauti,ismoksti buti piktas.savo skiepus tegu pasilieka sau,o paskiepytieji neturetu baimintis,jie juk saugus:)

    sandritute

  6. 2

    prisiziurejus visokiu laidu per tv3 ir ne tik, tada isvis turi but baisu gert vandeni, valgyt bet koki maista, skiepyt vaikus ar aplamai ju tureti, ko pasekoje galima isivaryti paranoja..
    savo skiepyju, ir manau, kad ateity del tiek daug neskiepytu vaiku vel prades listi ligos, kurios tu mamau atsisakiusiu skiepu manymu, jau seniai "ismirusios" - "apmirusios" del to, kad visi buvo skiepyjami.. nu cia mano nuomone, nieko nesmerkiu, bet renkuosi verciau skiepyti nei neskiepyti - o komplikaciju ir net mirti gali sukelti ir paprastas sezoninis gripas, bet del to nelaikom vaiku uzdare namuose kaip narvelyje..

    Anonimas

  7. 2

    As ziurjau kita laida, kur rode moteriske, kuria nepaskpijo savo dukra butinais skepais ir mergaite labai stipriai susirgo, vos nemire. Reikejo matyti, kaip ta moteris save kaltino! As manau skepus reikia daryti, tik aisku ziureti kad vaikas butu sveikas ir pan. nors tai kiekvieno reikalas. Ne taip jau blogi tie skepai. Jug procentaliai kai po skepi viskas gerai daugiau proc negu blogai. Tik kad rodo tik tas baisybes, nekarto neparode, kad va tam ir tam buvo gerai po skepo ir pan.

    Katia

  8. 2

    as skiepijau su primokamom vakcinom, kuriose nera gyvsidabrio, deja uz jas reikai primoket, o tuose nemokamuose yra gyvsidabrio kas del ko ir vystosi smegenu paziedimas kuris gali nulemti tik nedidelius mokymosi sutrikimus ar net autizma

    vejune

  9. 2

    na as skiepiju nes nuo senu laiku yra skiepijami vaikai,ir kaskaip negalvoju kad gali but kas blogai.

    Anonimas

  10. 2