Atsakymai

  1. 9

    Kadangi mano vaikas pradėjo tyrinėti savo kūną ir vis klausinėja kas čia yra,tai net nebežinau,kaip jam ir pasakyti,iš pradžių sakiau pelytė,o dabar galvoju gal tiesiog sakyti paprastai pimpaliuku;-)

    debesėlis

  2. 8

    Ir aš manau, kad geriausia yra viską vadinti tikrais vardais. Aš tai ar sakyčiau "sysiukas":)

    elegancija

  3. 7

    dirbau berniuku aukle,tai visada vadindavom pelyte,o mergytėm vadinam dziunzytė:))))))))))))))

    staponkute

  4. 7

    As irgi manau,kad geriausia daiktus vadinti tikrais vardais.Aisku,mazybiniais,bet tikrais;)

    rimrem

  5. 6

    Man kazkaip savaime gavosi pavadinti pempe, nes taip dede su teta savo sunums pimpaliukus vadino. Tai mer ir vadinam pempe arba tiesiog pimpaliukas.

    Agne

  6. 5

    Mes vadinam paprastai - pimpaliuku. Bet siaip daug girdejau variantu, kas kaip vadina. Labai isimine uosvienes pavadinimas. Ji vadina kirminiuku :)

    Indruke

  7. 4

    mano maziuke kai raitosi pliku uzpakaliuku sakau jau patinka tau guleti plika putiulka o ji juokiasi kiek begali :)

    LinabeiKristinute

  8. 3

    manau nevertetu vadinti tikraisiai pavadinimais bent jau is pradziu, nes po to gali kilti ivairiu nepatogumu...:) pvz svogerio sunelis ir gatvej saukia: "pimpala" skauda nemanau kad aplinkiniai i tai nekreipia demesio o ir i nepatogia situacija patenkama... tai kaip vadint manau staponkute pasake gera parianta :)

    poolman

  9. 3

    Ir as skaiciau specialistu patarimus vadinti viska tikrais vardais, nes jei bus vadinama kitaip, vaikas supras , kad tai yra kazkas labai isskirtinio ir gali tapti tabu arba patraukti per dideli susidomejima.
    Bet, kaip ir rase Elegancija, kaip tada reiktu vadinti, nes ir mes suauge juos dazniausiai vadiname kitaip :). Galbut tada ir uztenka pasakyti, kad tai lytiniai organai, kad daromas sysiukas. Ar Taves, Debeseli, klausineja detaliai?. Prisipazinsiu, tuomet jau ir man reiktu pasistudijuoti anatomija, kad nesuklysti pavadinant :)

    Ausra

  10. 3

    Aš nors parašiau, kad būtų gerai vadinti savais vardais ,bet dabar galvoju, kokie tie tikri vardai?:))))) Gal gitaniux gali tą straipsnį pacituoti? Nes net tų "tikrų" vardų nesugalvoju arba tada atrodo labai jau suaugusiųjų žargonas:)))

    elegancija