Atsakymai

  1. 3

    slyvu duokit mums pravarydavo, arba miltelius nuo viduriu uzketejimo pameginkit, bet tiksliai nepasakysiu kokius su gydytoja pasitarkit ir visada turekit extra atveju

    CARIBIO

  2. 2

    man alergologe sake, kad hipp produkcija (tyreles arbatos, kosytes ) sukelia daugiausiai salutiniu poveikiu tokiu kaip pilvo putimas, viduriu uzkietejimas, ir berimai, alergijos. bent mum, kadangi sergam AD nepatare ju naudot. tad, manau, kad gali but ir nuo tyreliu - bandyk gaminti pati, jei laikas leidzia (nedirbi ir pan), turetu susitvarkyt. o siaip jei geria butinai duok tarp maitinimu atsigerti vandenuko silto.

    Anonimas

  3. 2

    o jus davet mesine, darzovine tyrele? Galejo nuo darzovines su bulvem uzkietet

    efkute

  4. 1

    Pritariu, kad greičiausiai nuo pirktinių tyrelių ir bus, nes ir aš pastebėjau tą pačią tendenciją, ypač jei vaikučio pilvelis jautrus tokiems dalykams (pvz. mano sūnus visai nereagavo, o dukrelei iškart užkietėja). Žiūrėkite sudėtį, pastebėjau, kad dažniausiai įeina ryžių miltai, gal jie ir kietina. Geriau virkite savo košytes ir kuo įvairesnes.
    O ką daryti čia jau yra tikrai daug patarimų.

    Ausra

  5. 1

    Pilnai gali buti . jaigu mazyliui jau tikrai nesiseka pakakoti ,tada padarykite klizmute (mikrolax) , nekankinkit mazylio. pamasazuokite pilvuka , o seip duokite kuo daugiau skysciu.

    Spinduliukas

  6. 1

    maniskiui buwo blogai nuo tos hipio koseles.baisiausiai werke,matyt pilweli skaudejo,kai pradejau pati virti.isnyko wisos bedos.

    saulyte6

  7. 1

    Virinto vandens tarp maitinimu butinai duokite,sutvarkys viduriukus

    ruta26

  8. 1