• 27ats.

    Ar kartais pacios atliekate vyriskus namu ukio darbus? Isukat lempute, atstumiat baldus, pritvirtinat karnyza, nukerpat zole, nudazot siena. Asmeniskai as sededama namie su vaikais visus butiniausius ir nelabai butinus, bet mano akimis reikalingus darbus atlieku pati ir daznai net nelaukiu kada gris vyras, juk jis kasdien eina i darba, o as bunu namuose. Kaip Jus?

    1dziulsNamaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 5

    Atlieku visus darbus pati,na,nebent koks pasitaiko sunkesnis,tai zinoma laukiu kol draugas sutvarkys,bet man tokie darbai patinka,kiekviena darba padarius pasijauciu geriau,nes nereikejo nieko prasineti,kad kaskas tai padarytu:)

    gabija1

  2. 4

    Taip ,moku pati savarankiškai pasidaryti daugybe vyriškų darbų. Pradedant kaip sakoma nuo kirvio malkoms ,plaktuko,atsuktuvo,rozetės... ir baigiant pilnai užbaigtu remontu :), taip pat ir buitinę SAN techniką, jei reikia ir televizorių,ir audijo aparatūrą susitaisau :)

    Anonimas

  3. 3

    atlieku99%visokiu tokiu ''vyrisku''darbu, nes pakol vyras pataisytu kazka tai tektu labai labai labai ilgai laukti.

    Pingvin

  4. 3

    oi nuolat... visus darbus kuriuos istengiu padaryti pati ir pasidarau. ko nemoku - ismokstu. nes buna vyro prasau prasau o jis laiko neranda, zada ir kai man truksta kantrybe pasidarau pati.

    arcita

  5. 3

    ne, nemoku. Na ir vyras į mano darbus nelenda

    Jorkaile

  6. 3

    Man karnizo jau antrus metus vyrija nesutvarko,tai reikes 1dziuls i svecius kviestis:) Siaip tai daugeli darbu pasidarau,tik prie santechnikos nelendu.

    grirute

  7. 3

    neatlieku jokiu vyrisku darbu,nes nekisu nosies ne i savo stichija,grizta is darbo,savaitgaliais ir sutvarko ka reikia.

    ruta26

  8. 3

    taip atlieku nemazai darbu tokiu kaip paminejai....

    Anonimas

  9. 3

    jo ypac dazymo darbus pati, as tiesiog kruopsciau viaks padarau

    vejune

  10. 3

    megau ir megstu vadinamus vyriskus darbus, nuo vidaus patalpu ir isores apdailos (spakliavimai, dazymas ir t.t.), iki baldu perstumdymo ir pan., o pirmas rimtas vyriskas darbas - bunant 12-os sutaisiau sofa-lova, nes neatlaike nervai kasdien klausyt tevo pazadus, kad sutvarkys :D o siaip darau viska - kartais jei kas nesigauna, bandau keliskart :) vyras pastoviai juokiasi metai is metu, kad uzprenumeruotu man zurnala "pasidaryk pats" jei toks butu :D

    Anonimas