• 14ats.

    Patarkit,mamytės,kokią kaukę pasidaryt plaukams natūralią,naminę,o gal pasiūlysit kokią tikrai gerą pirktinę priemonę jautriai,niežtinčiai labai,pleiskanojančiai galvos odai.

    Nebežinau kas pasidarė,niekaip su niekuo negaliu susiet nuo ko,bet pradėjo taip niežtėt galvą,kad neįmanoma.Nusikasau net iki žaizdelių jau,oda pradėjo pleiskanot,plaukai labai greit riebaluojasi.Šampūno kad pakeičiau,tai ne,maisto kažkokio ypatingo kaip ir nepradėjau valgyt,kad galvočiau alergizuoja.Ir kitur odą niežti vietom šiaip,pasausėja labiau...bet didžiausia problema galva.Na nesu kokia "sutrė":),švaros laikaus,"vabaliukų"neturiu:)))Dabar pas gydytoją pasirodyt labai man sudėtinga būtų,neturiu kam vaikučių palikt.Noriu pamėgint dar kažką pati,jei jau nieks nesikeis,aišku,trauksiu pas gydytoją.Bet gal sakau kam taip buvo,kas jums padėjo,gal naminių kokių kaukių receptų pasiūlytumėt?Ačiū:)

    VilmieneVeido ir kūno priežiūros priemonėsĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    as irgi manau, kad reiktu pas gyditoja pasirodyt, visgi nejuokas jei net iki zaizdeliu nusikasai, o ir paciai nemalonu :(

    intojon

  2. 3

    As manau reiktu pas gydytoja pasirodyt, jei ne tik galvos oda niezti ir kuno, bus kogero niezai. Yra tepaliukas ir jis greit pagydo, beto ilgai nesigydant ir kitus uzkrest galit kol bandysit priemones. GAlu gale pabandykit su vaistininke pasitart.

    rasarockina

  3. 3

    pasidaryk alyvuogių aliejaus kaukę, gali įdėti jei turi kokio argano aliejaus, nors ir vien alyvuogių aliejus labai gerai sudrėkina plauką ir galvos odą.

    iinnggaa

  4. 3

    man ta pati problema. spėju, kad vandens per mažai geriu. išbandau šampūna nuo pleiskanu head and shoulders. na niežti mažiau ir pleiskanos atkritineja, gal susitvarkys.

    Rugsėja

  5. 3

    patarciau juodos arbatos kauke pasidaryti. uzplikyk juodos stiprios arbatos puodali kai atves suslapink visus plaukus ir i sankis itrin, padeda nuo pleiskanu. bet netinka blondinems:) majonezo kauke gerai, reikia kuo riebesnio majonezo ir i visus plaukus istepk, padeda issisakojusiems galiukams. medaus kaude nuo pleiskanu gerai

    padraika

  6. 3

    Dar gali buti niezai uzpuole, ir net nereikia jokia sutre buti, tiesiog gal vyras is darbo parnese, ar siaip su pakontaktavot ir uzteko.

    Justina24

  7. 3

    Tai gal kokia nors plauku priemone, sampunas, balzamas alergizuoja galvos oda? Pabandyk nusipirkti eucerin sampuna, ar sebamed, bioderma, na toki kuriuose nera kvapikliu, dazikliu ir kutie skirti jautriai, alergiskai odai. Man atrodo kad cia beprasidedanti odos kazkokia liga, egzemos, dermatitai, zvynelines ir pan. Nes jei maista valgai kaip iprastai, tai nezinau kas dar begali buti.Kunui emolium losjona pabandyk, tinka ir vaikams. Tik vaistinese gali rasti.

    kvapni_feja

  8. 3

    Galiu pasiulyti pleiskanojanciai odai arbatmedzio eterini alieju.Plaunant galva i sauja kai isipili sampuno,i ta sauja ilasinti kelis lasus to aliejaus,ir issiplauti galav.Po keletos plovimu pleiskanos sumazes.Isbandyta ir veiksminga

    ruta26

  9. 2

    siulyciau pabandyti uzsideti kokosu aliejaus kauke. as labai patenkinta.

    Vaidole

  10. 1

    siaip jusu atveju, reiketu tik naturaliomis priemonemis naudotis, nealergizuo. sampunais be kvapikliu! Tokia problema turi mano viena pazystama, jei gydytojai nustate, kad tai nervinio pobudzio efektas. ir tikrai pastebejo, kad jei ko labiau pasinervina galvos oda issauseja.Tai tepa ivairias gydytojo paskirtas priemones drekinimui, bet kokias tiksliai nezinau. Zodziu, pirma tikrai reiketu issiaiskint priezasti. Sekmes.

    renaciuks