• 15ats.

    Idomu butu suzinoti, mano leliui metukai, darau kosytes visokias , buna ir su pienu. Dar maitinu ir MP. Ar galiu i kosytes nedeti pieno, o ideti pieno misinio? ar geriau ir likti prie pieno, kadangi maitinu MP tai gal nereikia prasideti su tais pieno misiniais..?

    PingvinPrimaitinimasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    tai jo kam tau ta sintetika kist, jau metai galiam ir karves piena, o tuo labaiu pati maitini tai idealiau ir naturaliau nebuna, as aplamai kruopu koses vandenyje verdu nes vaisius dedu..

    vejune

  2. 2

    misinukas gana sotus, turi vitaminu, kaloriju. na as tai deciau geriau paprasto pienuko tada.

    arcita

  3. 2

    gali drasiai. misinukuose yra labai daug reikalingu vaikui vitaminu. daktarai rekomenduoja duodi misinuko vaikui iki metu laiko . jums jau metukai, tai cia jau nuo jusu priklauso :) bet kokia jus saunuole, jei galeciau kiekvianai mamai kuri ismaitina vaikus iki metu krutimi, pastatyciau po paminkla :)

    dellta

  4. 2

    karwes pieno dedu. Buvom pas gydytoja ir gawau dovanu pieno misinuko poka, tai galvoju naudoti jy ar kazkam atiduoti...

    Pingvin

  5. 2

    okoki piena i koses dedi, mp ar karves? Jei karves ir vaikeliui viskas gerai tai jau neverta ir prasideti jau su tais misinukais. Maniskei irgi metukai. Kai sukako nustojau maitinti pati, o pries tai i kopses dedavau misinuka. Dabar po trupuciuka pratinu prie karves pieno.

    Katia

  6. 1

    Nuo metuku maitinau MP tik pries nakties miega ir nakti, o siaip duodavau karves pieno. Visikai nutraukiau MP maitinti metu ir 2men. Apsistojom ties karves pienu. Nemanau, kad tikslinga tokiam vaikui pradeti misinuka duoti.

    Kikymara

  7. 1

    Na manyčiau,kad jei jau su karvės pieno gaminai ir vaikui viskas gerai,tai mišinukas nepakenks.gali sunaudot,kad jau gavai dovanų:),nepakenks tikrai.

    Vilmiene

  8. 1

    nieko neatsitiks kad piena pakeisi misinuku,ramiai gali duot

    sandi

  9. 1

    as tai manau jei pati maitini tai savo piena dek i kosyte, bus daugiau naudos nei is misineliu, juk tai kas naturalu visada geriau nei perdirbti produktai

    padraika

  10. 1

    gal geriau kam padovanok tą mišinuką, neverta jau jo pradėt, jei košes su karvės pienu verdat, o dar pati savo pienuku maitinat :)
    mums kažkada irgi davė mišinuko poliklinikoj, bet jį aš atidaviau kitiems

    auvilė