• 8ats.

    Pastebejau toki dalyka. Dukrai buvo dinges apetitas, dygo dantukai.

    Dabar, nors dantukai dar neisdygo, po trupuciuka atsiranda apetitas, tik kad labai irzli. Tai va, misinuka jinai gauna dabar tik viena kart, tik vakarais, mazdaug 20*-21val. Bet po jo pradeda juoktis, begioja, kaip sako jaunimas "kalbasina" vaika. Mes pasijuokiam kad i misinuka prideta "kai ko", bet va idomu del ko cia istikruju taip gali buti. Vyras sako, kad gal diena nedavalgo. Bet as maitinu kiek nori ir kada nori, nesilaikau jokio grafiko, tai nemanau kad jinsi alkana.

    Katia1-2 metukaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    kai dantukai dygsta, vaikai daznai nenori valgyti, tada reikia duoti daugiau skysciu.

    tikmama

  2. 1

    Mano dukrai visda prieš miegą energijos antplūdis būdavo.Taip būna ne vienam vaikui kiek esu girdėjus.Dar plius kai pageria mišinuko,gauna energijos dozę:)Nepergyvenk-juk tikrai matytum,kad alkana dieną.Bet rėžimo tai patarčiau laikytis valgant,tada kai tarpas didesnis tarp valgymų,vaikas labiau išalksta ir geriau pavalgo atėjus laikui.Ir užkandžių atsisakyt tarp valgių geriausia,jei apetitas prastas.Beje,dėl dantukų daug kam apetitas sumažėja.

    Vilmiene

  3. 1

    gal jai tas procesas juokingas atrodo?

    padraika

  4. 1

    nesuprantu, o kur klausimas? ar cia tik pasipasakot sukuret antraste? jei tik taip, tai reiktu ei i bendrauk skilti

    reda83

  5. 1

    Vaikas savesenuskriaus, ir badu tikrai nemarins, atkreip demesi, kiek ir ko vaikas prisivalgo tarp maitinimu, ivertink viska, saldaini, sausaini, bet ka, kas yra valgoma, gali nustebti, kur jam tiek telpa

    shima

  6. 1

    ta prasme ji valgo normalu maista plius vakare misinuka

    Katia

  7. 1

    ne mp. dabar jau misinuku maitinu

    Katia

  8. 1

    kaip supratau maitini pati mp? daug vaikuciu nuo jo nedavalgo, mano sunus kai maitinau mp niekada nedavalgydavo, buvo irzlus, o kai pradejau damaitineti misinuka iskart atsigavo. :)

    dellta