• 21ats.

    Ar parkate zaislus vaikams "eurineje"?

    Ten aisku jie labai pigus, o kadangi kai kurie vaikuciai megsta greitai sudrozti, tai tai puikus budas atnaujinti zaislu skyriu namuose:)

    efkuteKiti klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    manau nepirksiu , nes vistiek jie jau ta pačia diena suluš manau . na ten yra spalvinimo knygučiu tai tokia gal ir nieko butu , nemanau kad gali pakenkt . o šiaip mama yra pirkusi puodeli , tai kai ipyle karšta atrbata , tai aš paemiau puodeli , ir jis visas suskilinejo i daug mažu daliu , ir apiplikiau sesei koja. tai nuo to laiko jau nieko ten neperkam.

    IlonaP

  2. 3
  3. 3

    nemanau, kad tai puikus budas atnaujinti zaislu skyriu namuose - visu pirma jie tokiu pigiu medziagu, kad dauguma net "neissivedina" nuo nemaloniu kvapu, surinkimo kokybe kai kuriu abejotina ne tik del vaizdo, bet daugiau del saugumo. neperku ir nepirksiu tokiu zaislu - geriau perku tik keleta, kokybiskus, kitus padarau pati - dazniausiai pasiuvu. o dabar tas etapas, kai jam dar idomiau pvz i maistui skirta permatoma indeli ideti ir uzdaryti smulkesni zaisliukai, kartonines dezutes, bliudai ir pan :D (mum beveik 8men)

    Anonimas

  4. 2

    buvau užėjusi sykį į eurinę, man ten patiko, labai pigūs žaislai, kam pirkti brangius, nes dažniausiai vaikai sulaužo juos, bet neradau ko ieškojau, tai barškaliukų rinkinuką nupirkau.

    iinnggaa

  5. 2

    taip esame pirke. seip manau kad ir apsimoka kaika is ten pirkti. bet nekalbu apie masineles modeliukus,jos tai ni dienos neistempia:)

    domisi

  6. 2

    as pirkau keleta,dar laiko kolkas,bet greitai atsibodo jam

    aukselis22

  7. 2

    perkant tokius zaislus rizikuoji vaikucio sveikata,nes is kokio s... jie pagaminti.Geriau keleta kokybisku nei kruva s...As neperku ir nepirksiu niekada pigiu zaislu.

    Anonimas

  8. 2

    esu pirkus viskas uz viena eura bet zaislo usteko 2 val daugiau neatlaike

    Anonimas

  9. 1

    Ne , juk kokia ten kokybe , geriau truputi brangiau ,bet normalesnes kokybes zaisliuka nupirkt

    Mazute

  10. 1

    esu kelis kartus nupirkusi tik uzteko vienam kartui:) taip sakant keliom minutem nes jie labai greitai luzta:)

    kreazi02