• 23ats.

    Mamytes kurios gyvenate nuosavose namuose.....

    Mano dukrytei 1metukas, ir kaip ir visi kurie gyvena nuosavose namuose kurenames peciu kiekviena diena, o jis pas mus yra sklepe, tai turiu eiti kurenti,kai vyro niera namie, ir tik dedu koja is kambario i sk;epa dukryte pradeda isteriskai verkti, ar pas jus ir taip buna? kaip su tuo kovoti??? nezinau ir bandau graziuoju susitart ir paslapciomis islekti vistiek tas pats. tiesiog sirdi skauda bunant sklepe ir girdint kaip ji verkia, bet juk nesedesim saltuose kambariuose. gal kas turit kokiu pasiulimu????

    loretike1Kūdikio priežiūraĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    kai gyvenau pas mama tai vesdavaus kartu aprenkdavau ir eidavom kartu i peciu ikurti ir verkdavo...

    Anonimas

  2. 3

    mes gyvenam nuosavam name is pradziu irgi buvo tokia situacija tai eidama kurt duodavau kanors ko paprastai negalima pulteli nuo televizoriaus telefona tai net pamirsdavo kad manes nera kaip dziaugdavosi uzdraustais daiktais.

    jolakaciene

  3. 2

    mes ir gyvenam nuosavam name ,bet tokiu problemu nera ,kai pirma karta ejau pastaciau ja po langu ir liepiau ziureti pro languti ir man pamojuoti ,aisku is kiemo puses as jai pamojavau ,laisvai nuejus uzdejau malku ir ateidama vel pamojavau .jai tai labai patinka ir dar kai jau jei 1,8 men tai tik pasakau kad einu i sklepa tai ji pati nubega prie lango ir laukia manes kol jai pamojuosiu.

    lina38

  4. 2

    ji labai prie taves prisirišus , gal per daug pripratinai , kaži kaip butu jai reiktu palikt su močiute ir panašiai. na tai nieko jau nepadarysi , jaigu nei vienas pasiulytas varijantas netinka, gal pripras su laiku

    IlonaP

  5. 2
  6. 2

    stenkis kurenti peciu kol dukryte miega :)

    cooliuke

  7. 2

    o ji paskui tave nebando eiti? ar dar nevaiksto? jei su sekimu bedu nera, tiesiog ijunk koki filmuka. ar duok koki nuotrauku albuma paskaityti, kad tas 5-10 min ji butu uzsiemusi. :)

    dellta

  8. 1

    mes tai kartu einam peciaus kurenti :) vienas tai pat nelieka eina paskui tai ka tenka ir ji vestis, jam labai idomu ka as ten darau bando man padeti ima malkas :D manajam 2metukai beveik

    penktadiene

  9. 1

    pas mus pradzioje irgi budavo asaru, bet kazkaip vis sakydavau, kad tuoj grisiu, kad einu greit padarysiu, kad butu silta, tai keleta sekundziu kol mane matydavo paverkdavo, o kai grizdavau atrasdavau ka nors beveikiant ar zaidziant ir kazkaip priprato ir dabar jokiu asaru nebera:) dar ir durytes atidaro:)

    VilijaPovilioniene

  10. 1

    Mes taip pat gywenam nuosavame name,bet pas mus pecius,ne rusyje ,o kambaryje.Bet malkas reikia atsinesti is malkines,lauko.Tai buvo maziukei irgi "mamos dabojimo sindromas"niekur is akiu nepaleisdavo,vos tik iseidavau zviegdavo nesavu balsu,o i lauka ziema nepulsiu jos nestis!Tai leisdavau paverkti,atejus iskart ja prisiglausdavau parodydavau,kad as niekada nepaliksiu,visada sugrisiu.Palaipsniui pradejau nauja taktika,pries isseidama,kol deduosi dzempa,jai mojuoru ir kartoju ate ate ate,tuoj grisiu,ziuriu ji atgal rodo ate,ir nereikia nei verkti nieko,su sypsena leidzia isseiti ir pareiti.Ir taip po truputi ji zino,kad parodau ate ir greitai pareisiu.
    Tai taip ismokom.O tu gal neskis kartu pratink,nes as kaip gyvenau kaime pecius rusyje buvo,ir daznai likdavau su krikstadukra todel ji irgi isterikuodavo,tai nesdavausi kartu.Arba jai ir tai nepadeda,uzmigdzius eik i rusi,arba kol ji buna uzsiemus su zaisliukais.

    Rakolina