Atsakymai

  1. 4

    Tokio tikro be jokios chemijos priemaišų,šiais laikais ko gero tikrojo šokolado ir su "ugnimi" kaip sakant nerasi.O jei kur ir atrsasi,tai tokios kartenybės vaiku ar vaikutis norės į burną isidėt.
    realybėje,šokaladas niekados ir nebuvo vaikams skirta skonio pramoga :)
    Visi tie vaikiški šokaladukai,saldainiukai,glaistyti sūreliai,gėrimukai.. tėra tik šokolado imitacija su didžiausiu buketų visokių priedų.
    Todėl aš jų vengtau duot savo vaikui kaip tik imanoma kuo ilgesnį laiką. Net jau lankantiems mokyklą nerekomenduočiau.

    Anonimas

  2. 2

    vaikučo tėvui labai maga duot lyžtelk kūdikiui šokolado, galvoja, jam labai patiks, o mane pyktis ima , kad taip bando geru būti! aš griežtai prieš. juk anksti ims gesti dantukai, manau, vien dėl to...

    Rugsėja

  3. 1

    geriau neduoti kuo ilgiau, nes kada paragaus tai normalaus maisto nebevalgys, nei mesytes, nei sriubos, mums taip buvo, sveciai pavaisino, tai vaikas suzinojo kad skanu ir verkia , praso nuolat, ir aisku gauna is sveciu,kurie vis pakisa i rankas, man net verkti norisi, nes ta diena vaikas nebevalgo normalaus maisto. Kol nezinojo ir nereikejo. O jis juk neturi jokios naudos, ten daug chemjos, tikro sokolado sunku rasti, ir jis brangus.

    vinipukas

  4. 1

    maniskis sokolado paragavo jau virs metuku :) anksti skubeti neverta, kad nesudirginti vaikucio organizmo ir neissaukti alergiju :)

    Smillgele

  5. 1

    Nemanau kad neverta,mūsų mažiukė ragavo ir jai patinka.Aišku šokoladu nemaitinam.O šiaip kiti vaikai alergiški būna,tai tik dėl to negalima jiems jo duoti.

    aidaS

  6. 1

    mes ragavom kokiu 8men,man anksti butu kokiu 6men

    sandi

  7. 1

    Mano nuomone anksti yra 6 men. As daviau paragauti kazkur 10 men.

    marinaaa

  8. 1

    Alergine reakcija gali sukelti,ne anksciau kaip triju metu rekomenduojama duoti

    ruta26

  9. 0

    Tai gan sunkus maistas mazajam skrandukui, iki metuku stengdavausi neduoti

    shima