Atsakymai

  1. 4

    Jei kažka ir pasižiūriu,tai visuomet isijungiu būtent norimą laidą ar filmą,o pasibaigus "seansui" ,tiesiog išjungiu.Todėl išjunginėt susinervinus dėl ko nepageidaujamo tiesiog netenka.
    Tiesa TV beveik niekados nežiūrime.Nebent žinių pasiklausome retkarčiais.
    Viska kas idomu internete atsisiunčiame,ir be jokių reklamų ramiai pasižiūrime tik tai kas rūpi.

    Anonimas

  2. 3

    Labiausiai erzina akistata, farai, zvaigzde policininkas, 24 valandos

    Sarunas

  3. 2

    Mane žiauriai visada erzino televizorius apskritai, tai jau prieš pusantrų metų išmetėm, nesigailim :)

    marcipana

  4. 2

    siaip daug kas erzina - uz tai visa diena pas mane buna ijungtas muzikos kanalas, ir uztemdytas vaizdas - tai tarnauja vietoj radijo beveik, o siaip negaliu ziuret 24valandos, meksikieciu serialu, idiotisku japonu multiku, publicistiniu laidu, kur visos rodo ta pati ir ta pacia tema gvildena menesi laiko, negaliu pakest lietuvisko humoro serialu, kitu serialu kaip naisiu vasara ir pan, ankciau dar uzmesdavau aki ar veikdavo kaip fonas "pletku" laidos - dabar ir ju negaliu ziuret, vien anonsai atrodo nervina - cia tik ka dabar atsiminiau - uz tai ir paleistas muzikos kanalas pas mane, o vakare paziuriu koki daktara hausa, mentalista..

    Anonimas

  5. 2

    labai nepatinka dviračio žinios. nu ten išvis buka laida , net nejuokinga .taip pat tu visu kriminaliniu laidu, nesuprantu kaip gali buti idomu kai kažkas pjaunasi , riejasi , mušasi, man tik neigiamas emocijas sukelia. dar visai nemegstu aišku kai vyras žiuri visokias žveju laidas . o šiaip tai mes turim viasata tai ten didžioji dalis kanalu nežiurimi , jaučiu kokie 800. kai baigsis sutartis manau nebenaudosim tos televizijos.

    IlonaP

  6. 2

    Jau 3 metai gyvenu be tv.Ir esu tuom labai patenkinta :)

    Amorsita

  7. 2
  8. 2
  9. 2

    nepatinka ''mano vyras gali''(labai erzina tas ilgas zetonu deliojimas, bunke kaip policininke griezta, o rungtys primena vestuves :), 'milijonieriai'' nusigrybavo, tikejausi idomesnes laidos, ''farai'', ''zvaigzde policininkas'', 24h liudnos laidos, bet tokia realybe, gal seimunai pamatys kaip degraduoja zmones, o ziureti zinoma kad nemalonu, snd ziurejau kaip moteriske reikalavo lovos, skalbykles is naslaiciu, kuriuos globojo, tai zurnalistai gelbejo ja, bet man atrode kad ji pati kalta, kad naslaiciu neziurejo, todel tik susinervinau ir tiek.

    vinipukas

  10. 2

    Gimus vaikui teliką išvis išjungėm. Įjungiu jį 3 kartus per savaitę, plius vyras kartais sportą pasižiūri. Tai geriausia praktika nuo visų idiotiškų laidų. Nesijaučiu nieko praradus, kai laikau tv išjungtą.

    Vita_321