Atsakymai

  1. 4

    Tiesa, iš pradžiu pienuko nuo 1,5 metukų irgi pradėjau nevirinti pirkto iš parduotuvės,bet 2jų metukų persirgome dizenterija nuo nevirinto pieno.
    Gerai ,kad dar pakuotės buvau neišpylus likučio,tai tikrai pasitvirtino,kad būtent nuo jo.
    o nuo tada tik virintą gerdavome,nesvarbu kad pasterizuotas.
    O kaimiško dar niekad neragavome.

    Anonimas

  2. 3

    jei is parduotuves virinti nereikia, nebent parsivestumet kaimisko tada taip reikia virinti

    Sarunas

  3. 3

    Taip,aš pienuką pavirindavau iki 3m.
    Nepasitikėdavau parduotuvės kokybe.

    Anonimas

  4. 2

    karves piena as visada virindavau, poto dar ir skiesdavau su vandeniu, nes viduriukai uzkietejo

    princesiuke

  5. 2

    na blogiau nebus , bet nebutina, o jai ne iš parduotuves tai butainai reikia virinti.

    IlonaP

  6. 2

    manau, kad nereikia. Juk parduotuvinis pienas jau yra pasterizuotas. O vat piena is bobutes tai virinciau.

    Eglone

  7. 1

    konkreciai musu pediatre sake, kad teoriskai nereikia, nes jis jau apdorotas, bet praktiskai geriau uzkaitint, nes ir jos kolegu praktikoje, buve ligu protruku, uzsikretus nuo parduotuvinio nevirinto pieno (kaip ir nuo ledu), del gamybos technologiniu klaidu ir kitu nesklandumu, kai i pasterizuota piena patenka bakterijos. sake del ramybes uzvirint ir parduotuvini. mum metai.

    Anonimas

  8. 1
  9. 1
  10. 1

    pritariu Millenai! mano leliui metai ir as dar virinu piena, ir dar virinsiu tikrai manau iki kokiu dvieju metuku, bent jau iki metu su puse tai tikrai, nes netgi cia va neseniai pries koki gera men per telika rode kad kazkokia mergaite irgi gulejo ligoninej , nes mama dawe newirinto pieno, o ten ta bakterija buwo, o pienas tai is parduotuwes pirktas buwo!

    Pingvin