• 7ats.

    Triratukas. Į ką atkreipti dėmesį renkantis pirmajį triratuką vaikui?

    Pasidalinkite patirtimi, į ką atkreipti dėmesį renkantis pirmą triratuką vaikui (1m ir 4mėn). Kokius turėjote, kokie pliusai ir minusai? Kur ieškoti, kur didžiausias pasirinkimas?

    SmillgeleHobis ir pomėgiaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    Mes irgi ketiname pirkti triratuka. Esu nusiziurejusi is www.perkuvaikui.lt. Mes ziurime kad butu platesne sedyne, su rankenele gale, kad butu galima vaika stumti, ir kad butu priekabele, daiktams susideti. Svarbu kad triratukas atitiktu vaiko amziu.

    kvapni_feja

  2. 4

    Į liejimą konstrukcijos,kad būtų aptakus, bei ratuko sukimo konstrukcija .Ji gali būt su grandine,tokį daug lengviau valdyti vaikui,nei tik priekiniame rate itaisytais pedalais. Dar į svorį,geras dviratukas neturi būti lengvas.

    Anonimas

  3. 2

    Svarbiausia,kad jis patiktu vaikui,kad vaikui butu jame patogu ir kad vaikas norei sedetu jame.

    Jolka123

  4. 1

    O tokie priedai kaip stogelis nuo saules, kam nors pasiteisino?

    Smillgele

  5. 1

    kazkaip labai nepergyvenome,nuvaziavoem i kauno baze ir issirinkome patinkanti..mazoji pernai vazinejo,ziuresim kaip bus siemet:)

    bantukas

  6. 1

    http://www.mamanija.lt/klausimai/23282/kaip-isrinkti-gera-triratuka-i-ka-atkreipti-demesi-reikia

    dar cia keli atsakymai yra.

    Anonimas

  7. 1

    man labai patiko patogi sedyne(kaip bliudukas), tai su tuo triraciu berhcet firmos visa miesta , miskus apvaziuodavom, vaikas nepavargdavo, ratai buvo ne plastikiniai, nebildejo, stumimo rankena labai stipri, atlaikys dar daug vaiku, nors triratuko jis pats neismyne(jis nepritaikytas tam), bet puikiai tai dare su mano pagalba, jis mums atstojo vezimuka ir dar vaikas pasportuodavo sukdamas pedalus, labai dziaugiausi juo , dabar ieskom dviracio.

    vinipukas